Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek milyen volt az első csók élménye? Khm. A barmokra nem vagyok kíváncsi, sem a válaszaikra. Köszi ;)
Figyelt kérdés
Hol, hogy történt? Elmesélitek?
Köszi
2014. márc. 6. 13:41
1/9 liza6789 válasza:
egy parkban történt (már előtte volt szájra puszi) és beszélgettünk 1 padon mikor megcsókolt :) végülis ahoz képest hogy első volt elég jo volt :)
2/9 anonim válasza:
Én konkrétan megijedtem,mert az egyik pillanatban még beszélgettünk,aztán hirtelen megcsókolt a srác. Nem igazán tudtam hova tenni,és nagyon zavarba jöttem.
4/9 anonim válasza:
Első csók:)
Köhöm, általános iskola... Nagyon izgalmas volt. Úgy féltem, hogy ijedtemben összekoccantak a fogaim és csúnyán szájon haraptam a srácot. Tökre vérzett, meg minden.
Aztán a következő sem volt jobb, mert az a srác meg azt hitte, hogy az a csók, ha a nyelvét lenyomja a torkomon, szóval ilyen diszkrét halálközeli élményem volt a fulladástól. Aztán egy ideig nem is nagyon akartam megcsókolni senkit, a túl sok szép élménynek hála :))
5/9 anonim válasza:
Buszmegállóban az akkori barátnőm beletúrt a számba a nyelvével...kellemesebb emlékre számítottam
6/9 anonim válasza:
Buszmegállóban, esőben. Szar volt. Azóta már edződtem.
7/9 anonim válasza:
Parkban, napsütésben :) Kellemes volt, spontán jött. :)
8/9 anonim válasza:
Általános iskolában az egyik barátnőmmel történt.
9/9 anonim válasza:
aznap jöttünk össze a sráccal,balatonon voltunk...csak egymásra néztünk és egyszer csak megcsókolt:)vége lett,de soha nem felejtem el,mert ő az első nagy szerelmem:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!