Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon tetszik egy lány, hogyan udvaroljak neki?
Figyelt kérdés
Egy iskolába járunk, ő két évvel fiatalabb. A folyosón, ha egymás mellett elmegyünk, gyakran "bámuljuk" egymást, talán lenne esélyem. Tudom, beszélgessek vele, na de hogy? Hogy kezdjek vele beszélgetni, mert úgy azért mégse hogy megállítom a folyosón, hogy szia, hogy vagy, mivel nem ismerjük egymást. Ilyen alkalmakat hogyan teremtsek amikor tudok beszélgetni vele?
Várom mindenki ötletét. Köszi!
2009. dec. 13. 01:02
11/13 anonim válasza:
én mondjuk már annak örülnék ha felvenne az illető msn-re:)
16/L
12/13 anonim válasza:
énis így voltam egy csajjal.aztán egyszer ünnepeltünk valamit a suliban és kicsit bepiáltunk elötte..nem voltam spicces, de azé volt a pi.sámba.sms-t sztem felejsd el.nemm olyna jó mint az msn.hameg mégsem jössz be neki mert nemtom pl csak aranyos és azért mosolyog gáz lenne ha az sms-eden röhögne a fél suli.msn-meg elfogadott és természetes dolog.én simn leszólítottam és megkérdeztem neme lenne gond ha felvenném msn-re mert meg szeretném ismerni..csaj elvolt olvadva, meg mikor kijózanodtam akkormár énis.sok sikert:D
13/13 anonim válasza:
Szia! Így 4 evvel kesobb szeretnem tudni h mi lett a vege?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!