Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nagyon tetszik egy lány,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon tetszik egy lány, hogyan udvaroljak neki?

Figyelt kérdés

Egy iskolába járunk, ő két évvel fiatalabb. A folyosón, ha egymás mellett elmegyünk, gyakran "bámuljuk" egymást, talán lenne esélyem. Tudom, beszélgessek vele, na de hogy? Hogy kezdjek vele beszélgetni, mert úgy azért mégse hogy megállítom a folyosón, hogy szia, hogy vagy, mivel nem ismerjük egymást. Ilyen alkalmakat hogyan teremtsek amikor tudok beszélgetni vele?

Várom mindenki ötletét. Köszi!

2009. dec. 13. 01:02
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
74%
Amikor egymás szemébe néztek, köszönj rá. Aztán el is kezdhettek beszélni.
2009. dec. 13. 01:30
 2/13 anonim ***** válasza:
62%

Figyelj ,ő biztos arra vár h megszólitsd végre.

Nincs vmi közös ismerősőtök? azon kersztül lehetne vmit összehozni.

Vagy szerezd meg a számát és irj neki sms-t vagy iwiw üzi.

lehet vmi vicces közelités is vagy egyszerűen komolyan leirod az érzéseid.

A lányok imádják ezt.

2009. dec. 13. 03:05
 3/13 anonim ***** válasza:

Amikor nézitek egymást a folyosón kor ne mondj semmit,

csak intss (nemtom hogy hogy kell írni az integess felszólítómódját, de...) oda neki egy picit.

ezt ne csak 1×, hanem mindig amikor meglátod.

majd pár hét múlva menj oda hozzá vi jó dumával.^^

2009. dec. 13. 08:18
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
mond azt neki h most tudtad meg h a 2012 valóság, és hogy ha ígyis, úgyis mind meg fogunk halni, akkor baszon má meg téged 1 szer, hadd nyugodjál le te is.:D
2009. dec. 13. 08:20
 5/13 anonim ***** válasza:
Szerintem az egyik osztálytársátol kérd el a tello számát vagy a MSN cimet és irogass neki.Majd ha meglátod a folyoson köszönj neki mosolyogva és elmondod neki h én "irtam tegnap neked"és beszélgessél vele.Majd a következő alkalommal elhivod setalni!!Ha a csaj neked mosolyog akkor biztos van eselyed:) Csak legyel bator es hamar szereld meg a szamat vagy az MSN cimet ,mert lehet h vki megfog elozni:(
2009. dec. 13. 11:43
 6/13 anonim válasza:

Hát ha megin egymás szemébe néztek akkor kezd vele beszélgetni és add a jópofit bókolj neki stb

Sok sikert

2009. dec. 13. 12:46
 7/13 anonim válasza:
100%

en is ebben a helyzetban vagyok, csak a lany szerepeben.

En annak orulnek, ha a fiu ram mosolyogna, vagy legalabbis koszonne. Utana .... hm :DD

2009. dec. 13. 14:44
 8/13 anonim ***** válasza:
Várd meg, amíg egyedül lesz, úgy könnyebb a beszélgetés... de még a karácsonyi szünet előtt ejtsd meg a tali(ka)t, hátha együtt szilveztereztek... :D Sok sikert, és merj lépni! Jó lesz! Amúgy hányadikas vagy? Szia!
2009. dec. 16. 16:54
 9/13 anonim ***** válasza:
:)
2009. dec. 16. 17:51
 10/13 anonim ***** válasza:

Én azt mondom szedd össze a bátorságot, humort és szollítsd meg. Talán többre értékeli mint azt, hogy ismeretnelnül irsz neki sms-t meg ilyesmi. Msn jó ötlet de személyesen az igazi.

sok sikert.

2009. dec. 16. 19:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!