Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon tetszik egy lány, hogyan udvaroljak neki?
Egy iskolába járunk, ő két évvel fiatalabb. A folyosón, ha egymás mellett elmegyünk, gyakran "bámuljuk" egymást, talán lenne esélyem. Tudom, beszélgessek vele, na de hogy? Hogy kezdjek vele beszélgetni, mert úgy azért mégse hogy megállítom a folyosón, hogy szia, hogy vagy, mivel nem ismerjük egymást. Ilyen alkalmakat hogyan teremtsek amikor tudok beszélgetni vele?
Várom mindenki ötletét. Köszi!
Figyelj ,ő biztos arra vár h megszólitsd végre.
Nincs vmi közös ismerősőtök? azon kersztül lehetne vmit összehozni.
Vagy szerezd meg a számát és irj neki sms-t vagy iwiw üzi.
lehet vmi vicces közelités is vagy egyszerűen komolyan leirod az érzéseid.
A lányok imádják ezt.
Amikor nézitek egymást a folyosón kor ne mondj semmit,
csak intss (nemtom hogy hogy kell írni az integess felszólítómódját, de...) oda neki egy picit.
ezt ne csak 1×, hanem mindig amikor meglátod.
majd pár hét múlva menj oda hozzá vi jó dumával.^^
Hát ha megin egymás szemébe néztek akkor kezd vele beszélgetni és add a jópofit bókolj neki stb
Sok sikert
en is ebben a helyzetban vagyok, csak a lany szerepeben.
En annak orulnek, ha a fiu ram mosolyogna, vagy legalabbis koszonne. Utana .... hm :DD
Én azt mondom szedd össze a bátorságot, humort és szollítsd meg. Talán többre értékeli mint azt, hogy ismeretnelnül irsz neki sms-t meg ilyesmi. Msn jó ötlet de személyesen az igazi.
sok sikert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!