Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Van egy lány felvettem msn-re...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy lány felvettem msn-re és már 2 hete bszélgetünk. De vmért aztmondja hogy van barátja de amikor megismertem aztmondta hogy nincs vajon mér csinálja ezt?

Figyelt kérdés
2009. dec. 12. 22:47
 1/6 anonim ***** válasza:
A 2 hét alatt lehet, nem?
2009. dec. 12. 22:50
 2/6 A kérdező kommentje:
de nem ugy hanem ő tutta hogy járni akarok vele és ő is velem csak amikor elhivtam moziba nemjött mert mondta hogy nemér rá de amugy aranyos és kedves nemtudom hogy mért találja ki hogy van barátja sztem nincs .Szerintetek miért csinálja ezt?
2009. dec. 12. 22:53
 3/6 anonim ***** válasza:
mert van barátja / mert a 2 hét alatt lett barátja / meggondolta magát / nem jössz be neki
2009. dec. 12. 22:55
 4/6 anonim ***** válasza:
lehet tul nyomulós vagy és ezzel a "van barátom" mal akar lekoptatni de lehet más oka is..
2009. dec. 12. 22:56
 5/6 anonim válasza:
talan tenyleg van baratja ... neha faj az igazsag :)
2009. dec. 12. 22:58
 6/6 anonim válasza:
jelezd neki, hogy bocs a toladodásért és ha aktuális akkor jelentkezzen, mert neked bejön. Így rá tud készülni és eldönti mit akar, és te sem kerülsz kellemetlen helyzetbe, hogy nyomulsz más nőjérem ha van egyáltalán barátja.
2009. dec. 14. 14:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!