Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire gáz, ha a lány 1 évvel idősebb a fiúnál?
Figyelt kérdés
Én jelenleg 18 éves vagyok, a srác 17. Eddig 2 kapcsolatom volt ahol mindig idősebb volt nálam a másik fél. Köszönöm!2014. márc. 3. 13:35
1/12 anonim válasza:
Attól függ téged zavar-e a kor különbség =)
Egyébként semmi gond vele szerintem =)
2/12 anonim válasza:
Nem gáz, nekem volt 4 évvel idősebb barátnőm is :)
F/20
3/12 anonim válasza:
egyáltalán nem gáz, pedig én kényes voltam a korra pl nem tudtam volna elképzelni jóval idösebbel. a 2 év már nem fért volna bele nálam ebben a korban de az egy év nem vászes. az elsö komoly kapcsolatomban nekem is igy volt mivel én évvesztes vagyok ezért egy osztályba jártunk.
4/12 anonim válasza:
16 vagyok és 21 éves a barátnőm:)
Nem gáz!:)
7/12 anonim válasza:
Nem gáz.
3 év sem az, sem 7, a 10 már necces lenne, de még az éppen belefér kategória...
1 év az semmi.
8/12 anonim válasza:
1 év egyáltalán nem gáz :) az semmi.
Az én párom 14 évvel idősebb, ez soha nem okozott problémát.
9/12 anonim válasza:
Nem ciki.
Osztálytársnőm is 18 és egy 17-es fiúval jár. Már egy éve együtt vannak és nagyon aranyosak :)
10/12 anonim válasza:
nem gáz én vagyok 16/F és 20 éves barátnom van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!