Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kedves Férfiak! Ti értékelitek azt, hogy egy nő nem sminkeli magát?
Ti hogy vagytok ezzel? Ez egy érték vagy inkább gáz?
Azért kérdezem,mert akárhol olvasok erről a témáról,minden weboldalon,minden újságban azt szajkózzák,hogy ha egy csaj nem sminkel akkor nem lehet igazi nő illetve jó nő. Én nem sminkelem magam és nem is nagyon szeretném. Most akkor én ettől kevésbé vagyok nő vagy jó nő?
20/N
Köszönöm a válaszokat!
Utálom a sminket. Meg a hajfestést, a festett körmöket és mindent ami mű! Természetesség mindenek felett!
23/F
én nem értékelem
ha jól néz akkor ok, ha meg nem, akkor inkább sminkelje magát
de ilyen hülye elvek miatt nem fogok értékelni senkit.
se azt aki az újság miatt sminkel se azt aki pont emiatt nem. attól még nem lesz különb.
engem se értékelne senki, ha nem használnék dezodort, pedig az se túl természetes sztem :D
ha van stílusa, kisugárzása, magabiztossága, és _nőies_ akkor lesz egy nő egy jó nő. ha ezt eléri smink nélkül akkor teljesen ok (mert ugyanis el lehet), de ha meg nem, akkor ne sírjon a szája, h milyen bunkók az emberek, h csak sminkelő, általuk "műnőnek" kikiáltott nők után fordul meg a férfiak nagy része.
23/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!