Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Kedves Férfiak! Ti értékelitek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kedves Férfiak! Ti értékelitek azt, hogy egy nő nem sminkeli magát?

Figyelt kérdés

Ti hogy vagytok ezzel? Ez egy érték vagy inkább gáz?

Azért kérdezem,mert akárhol olvasok erről a témáról,minden weboldalon,minden újságban azt szajkózzák,hogy ha egy csaj nem sminkel akkor nem lehet igazi nő illetve jó nő. Én nem sminkelem magam és nem is nagyon szeretném. Most akkor én ettől kevésbé vagyok nő vagy jó nő?

20/N

Köszönöm a válaszokat!

2014. márc. 2. 20:48
1 2
 11/16 juliusboldog ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem vagy kevésbé nő, ahogy nem az arcszőrzet teszi a férfit férfivá véleményem szerint. Ezek ilyen szimbolikus dolgok, sokak számára nagy jelentőséggel bír. Szerintem sminkben a mérték a fontos, meg az hogy a nőhöz illő legyen. Egyébként túlzottan nem vagyok oda az erősen sminkelt lányokért, inkább a természetest részesítem előnyben. Semmivel nem vagy kevesebb. :)
2014. márc. 2. 21:06
 12/16 anonim ***** válasza:
51%
Kedves kérdező, a smink egy illúzió, egy enyhe hazugság, én ezért nagyon tisztelem az olyan nőket akik nem sminkelnek.
2014. márc. 2. 21:23
 13/16 A kérdező kommentje:
Egyet értek azzal,hogy hazugság. Nekem pl eléggé átlagos semmi arcom van és nem tudom mit szólnának a pasik akikkel randiznék ha kifesteném magam szépre aztán mikor smink nélkül látnának kiderülne,hogy nem is vagyok olyan szép mint amilyennek mutattam magam. Szerintem úgy éreznék,hogy hazudtam nekik és jogos is lenne!
2014. márc. 2. 21:32
 14/16 DreamWeaver ***** válasza:
44%
Nem ragaszkodom a sminkhez hétköznapokon. Különleges alkalmakkor szolíd smink, ami illik is a lányhoz viszont jelenthet pluszt. Az erős, túlzó vagy a lány egyéniségétől szemmel láthatóan elütő smink viszont engem taszít. Attól, mert nem sminkelsz még bőven lehetsz nő is sőt, jó nő is. Nem ezen fog múlni. A lényeg, hogy legyél ápolt és nőies kívül is, de méginkább belül.
2014. márc. 2. 21:48
 15/16 anonim ***** válasza:
53%

Utálom a sminket. Meg a hajfestést, a festett körmöket és mindent ami mű! Természetesség mindenek felett!

23/F

2014. márc. 2. 22:09
 16/16 anonim ***** válasza:

én nem értékelem

ha jól néz akkor ok, ha meg nem, akkor inkább sminkelje magát

de ilyen hülye elvek miatt nem fogok értékelni senkit.

se azt aki az újság miatt sminkel se azt aki pont emiatt nem. attól még nem lesz különb.

engem se értékelne senki, ha nem használnék dezodort, pedig az se túl természetes sztem :D

ha van stílusa, kisugárzása, magabiztossága, és _nőies_ akkor lesz egy nő egy jó nő. ha ezt eléri smink nélkül akkor teljesen ok (mert ugyanis el lehet), de ha meg nem, akkor ne sírjon a szája, h milyen bunkók az emberek, h csak sminkelő, általuk "műnőnek" kikiáltott nők után fordul meg a férfiak nagy része.

23/F

2014. márc. 3. 23:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!