Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, ti az ilyen pasikat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti az ilyen pasikat csípitek, aki Iphone-os, napszemcsis, így öltözik, és ami a lényeg, hogy lyukat beszél a hasatokba?

2014. márc. 1. 16:19
 1/4 A kérdező kommentje:
Nekem az ilyen emberekről az jut eszembe, mint aki megivott 5 kávét, és így pörög. Mert ez már alapból nekem nem szimpatikus, akár lány, akár fiú az illető. A lányoknak mégis ez kell?
2014. márc. 1. 16:21
 2/4 anonim ***** válasza:

jajj, ember, ez egy videó. az a dolga, hogy lyukat beszéljen a hasadba. vagy jobb lenne, ha folyamatos ööö-zések közepette percenként mondana egyetlen értelmes mondatot? ez a szerepe, ezt kell játszania, és jól játssza. hogy a való életben milyen, azt meg mégis honnan tudnád?

öltözködésével mi a probléma? szép igényesen van felöltözve, teljesen jó. nem az a stílusos öltözködés, hogy messziről virít rólad egy márkajelzés.

hangja kicsit idegesítő nekem, de arról nem tehet, meg találkoztam már rosszabbal is. arcával sincs semmi gond, már amennyit látni belőle.

2014. márc. 1. 16:25
 3/4 anonim ***** válasza:
Nem tudom, mi értelme van ennek a kérdésnek, mivel a videóban szereplő srácnak pont az a feladata, hogy így beszéljen. Egyébként meg totál normálisnak tűnik minden szemszögből. Másrészt pedig mi köze van ehhez az Iphone-hoz? Nem a telefonjától lesz valaki több vagy kevesebb.
2014. márc. 1. 16:35
 4/4 A kérdező kommentje:
Ha ronda lenne, akkor is azt mondanátok, hogy normális?
2014. márc. 1. 16:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!