Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nőt megütni nem szabad és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nőt megütni nem szabad és vért kíván a nők szerint, pasit megütni meg bármikor, ha csak ferdén néz?

Figyelt kérdés
Most ne az erejét nézzük az ütésnek, hanem a tényét, hogy van fizikai bántalmazás. Szabad-e bármelyik félnek is?
2014. febr. 26. 22:32
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Egyenjogúság, LOL...ehhezképest egy randira képtelenek elhívni ezek a nagy turbófeminista szüfrazsettek :DDD ennyire lehet komolyanvenni az egyenjogúsdi maszlagot...
2014. febr. 26. 22:41
 12/19 anonim ***** válasza:

Egy kapcsolatban egyik fél részéről sem fogadható el a bántalmazás.

De morális alap kéne, hogy legyen, hogy gyengébbel nem kezdünk ki.

Amúgy a kérdező, az a 28 éves szűz aki itt vergődik, mert nem volt soha barátnője, közben meg köpködi őket?

2014. febr. 26. 22:42
 13/19 anonim ***** válasza:

# 12

Te is az a tipikus, érvelésre teljes mértéken képtelen fazon vagy, aki keveri az egyenJOGúságot a hagyományokkal és a nemi szerepekkel.

2014. febr. 26. 22:43
 14/19 anonim ***** válasza:
AHA ez sajnos így van. És nem vagyok baltásgyilkos szűz...
2014. febr. 26. 23:07
 15/19 anonim ***** válasza:

# 11

Gondolkodjál már egy kicsit -.-' Ha a nő hívja el a pasit az a legtöbb férfinak nem imponál. Mert a legtöbb férfi vadászgatni akar és ha egy nő tudja mit akar és tesz is érte akkor az már "könnyen kapható" " nem kell küzdeni érte" és "tapadós" -.- Ennyit erről. Ne beszélj hülyeségeket.

Én nagyon szívesen kezdeményeznék, de kösz, nem akarok egyik kategóriába sem tartozni. Csak az intelligens férfiaknak mindegy, ha a nő kezdeményez...De sajnos kinézetre nem lehet megállapítani melyik intelligens és melyik csökött és maradi...

22L

2014. febr. 27. 00:05
 16/19 anonim ***** válasza:
lmeseduma ez...
2014. febr. 27. 06:38
 17/19 anonim ***** válasza:

"Ha a pasik felfognák, hogy a feminizmus nem arról szól, hoyg a nők vegyék át a hatalmat és az irányítást, hanem az egyenjogúságról, akkor ez nem lenne probléma."

Nekem sokszor nem úgy tűnik. Meg lehet nézni, hogy mekkora öntudata van sok mai nőnek a semmire.

2014. febr. 27. 10:57
 18/19 anonim ***** válasza:
15-ös, beszélgetni kell velük, és akkor kiderül, hogy ki intelligens és ki nem az.
2014. febr. 27. 12:15
 19/19 anonim ***** válasza:

A beszélgetés nagyon elkanyarodott a kérdéstől.

Én leszbikus vagyok, a páromat természetesen soha nem ütném meg, és ő sem engem.

Nőt még nem ütöttem meg, férfit már kétszer, mindkettő jóval nagyobb volt nálam és a páromat védtem meg. Egyszer egy ásványvizes palackot hívtam segítségül, másodszor nem is ütöttem meg, "csak" lefújtam paprika sprayvel.

Mindkétszer védekezésből tettem, nem vagyok bolond, hogy csak úgy nekimenjek valakinek. :) De ha meg kell védeni magam vagy akit szeretek akkor megteszem.

2014. febr. 27. 13:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!