Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőt megütni nem szabad és vért kíván a nők szerint, pasit megütni meg bármikor, ha csak ferdén néz?
Egy kapcsolatban egyik fél részéről sem fogadható el a bántalmazás.
De morális alap kéne, hogy legyen, hogy gyengébbel nem kezdünk ki.
Amúgy a kérdező, az a 28 éves szűz aki itt vergődik, mert nem volt soha barátnője, közben meg köpködi őket?
# 12
Te is az a tipikus, érvelésre teljes mértéken képtelen fazon vagy, aki keveri az egyenJOGúságot a hagyományokkal és a nemi szerepekkel.
# 11
Gondolkodjál már egy kicsit -.-' Ha a nő hívja el a pasit az a legtöbb férfinak nem imponál. Mert a legtöbb férfi vadászgatni akar és ha egy nő tudja mit akar és tesz is érte akkor az már "könnyen kapható" " nem kell küzdeni érte" és "tapadós" -.- Ennyit erről. Ne beszélj hülyeségeket.
Én nagyon szívesen kezdeményeznék, de kösz, nem akarok egyik kategóriába sem tartozni. Csak az intelligens férfiaknak mindegy, ha a nő kezdeményez...De sajnos kinézetre nem lehet megállapítani melyik intelligens és melyik csökött és maradi...
22L
"Ha a pasik felfognák, hogy a feminizmus nem arról szól, hoyg a nők vegyék át a hatalmat és az irányítást, hanem az egyenjogúságról, akkor ez nem lenne probléma."
Nekem sokszor nem úgy tűnik. Meg lehet nézni, hogy mekkora öntudata van sok mai nőnek a semmire.
A beszélgetés nagyon elkanyarodott a kérdéstől.
Én leszbikus vagyok, a páromat természetesen soha nem ütném meg, és ő sem engem.
Nőt még nem ütöttem meg, férfit már kétszer, mindkettő jóval nagyobb volt nálam és a páromat védtem meg. Egyszer egy ásványvizes palackot hívtam segítségül, másodszor nem is ütöttem meg, "csak" lefújtam paprika sprayvel.
Mindkétszer védekezésből tettem, nem vagyok bolond, hogy csak úgy nekimenjek valakinek. :) De ha meg kell védeni magam vagy akit szeretek akkor megteszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!