Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért van az, hogy (nincs más...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy (nincs más kifejezés rá) undorodom/megvetem azokat a nőket, akiket hamar lefektetett egy "csajozógép" utána otthagyta őket, és bennem keresnek vigaszt ill. biztonságot?

Figyelt kérdés
Komolyságot kérek!
2009. dec. 11. 18:08
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

de a lányokat nem lehet megállítani, bennük is dolgozik az ösztön, férfira vágynak, ezért nem bírnak várni egy hetet sem.

én is olyan pasi vagyok mint Te, s én is belefáradtam a sok sírásba. ez úgy 3 éve volt, aztán rájöttem, hogy nem éri meg jófiúnak lenni, hogy én is kihasználhatom ezeket a lotyókat, szóval azóta mindig ha sírt nekem egy lány, egy kicsit iszogattunk és megfektettem

most tartok a 7.-nél

Próbáld ki Te is, hidd el megéri :)

2009. dec. 14. 16:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!