Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy (nincs más kifejezés rá) undorodom/megvetem azokat a nőket, akiket hamar lefektetett egy "csajozógép" utána otthagyta őket, és bennem keresnek vigaszt ill. biztonságot?
csak az ilyesféle lányok akarnak összejönni velem.
és mit mondjak nekik, hogy: "nem leányfuttató vagyok, ezért nem gyűjtök k*rvákat? bocsi"
Szerintem akár ezt is mondhatnád nekik, kissé finomítva.
Talán elterjed a híred, hogy te a "normális" egyszerű nőket szereted.
És hogy miért találnak rád?Hát egyértelmű, mert te nem ilyen vagy.És miután ezek a lányok rájöttek, hogy pofára ejtették őket kell egy igazi társ nekik.
Alapban az a baj, hogy a nők, lányok naívak, és azt hiszik, hogy ők a pasit meg tudják változtatni, ők nem akarnak rosszat, csak szerelmesek lesznek.
egy naív lány az nem ribi, nem lotyó, csak egy szerncsétlen, aki nem volt elég figyelmes.
Sajnos a lányok 80 %-a ilyen gö*rénybe szeret bele, de ő nem akar ezzel rosszat, ő csak szeret!
Akire igazán haragudhatnál az a "csajozógép" mivel itt a a rin*gyó, a sze*mét és a riba*nc, mert ő hazudik szerelmet, nekik vannak olyan szándékai, amik nem tiszták!
Tehát itt mindig ezektől a pasiktól kellene undorodnod!
Kérdésem: te miért nem vagy "csajozógép", ha megtetszik egy kedves lány? És akkor meghódítanád és elvennéd feleségül és boldogan élnétek amíg......és nem lenne lehetősége egy ocs*mány kurafinak sem, hogy tönkretegye.
Mert azért erre a pasitípusra csak nem vagy büszke!
Remélem, elég komolyan válaszoltam.
L.25.
Nem vagyok kezdeményező típus. Ugyanis mindig is a lány választotta ki, hogy kit akar, fölöslegesen meg minek pedálozzak?
Kimondta hogy azokra a pasikra nem haragszom? A szerelem meg nem kibúvó a ribancság megbélyegzése alól.
Csinálják azt a lányok, hogy várnak az együttléttel min. 1/2 évet, és ha még mindig kitart mellettük nem lehet gáz, ha meg nem akkor így járt... ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!