Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok bejön az olyan srác,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok bejön az olyan srác, aki Úriember?

Figyelt kérdés

Kinyitja előttetek az ajtót, kihúzza a széket nektek...

Ezt úgy nevezik hogy Úriember!

Egyet nem láttam még konkrétan!

Bejönne ez?

2014. febr. 25. 19:14
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Köszönöm, #10! ^^

#6os

2014. febr. 25. 22:14
 12/14 anonim ***** válasza:

Értelek 6-os.

Az előbb írtak szélsőséges példák voltak, amikre ugyanúgy ráhúzhatóak a fentebb írtak, az úriember kivételével. Így pontosítva már jó...obban hangzik.

Úgy gondolom, hogy az úriemberség nem a külső dolgoktól függ, köröktől, megjelenéstől.

Karizma már annál inkább jelentős.

Vagy a később jobban konkretizált kisugárzás, amit írtál.

A szókincset, idegenszavakat, művészi körök stb-t megint rá lehet húzni egy-egy ellenpéldára. Sznobok, szakbarbárok sem úriemberek.

Mellesleg, jó olvasni az érvelésedet. Sokan az oldalon átmennek személyeskedésbe, ha a véleményükkel nem egyezőt olvasnak. :)

2014. febr. 25. 22:48
 13/14 anonim ***** válasza:
Nekem személy szerint csak az ilyen pasik jönnek be. Aki tapló, az nem jön számításba. Nagyon jól esik, ha előreenged valaki, kinyitja az ajtót, ha érzékelteti valahogyan illedelmesen, hogy tisztel, tiszteletben tart. Szerintem ez nagyon fontos lenne egy férfiban, csak sajnos manapság egyre kevesebb ilyen típussal lehet találkozni...
2014. febr. 25. 23:35
 14/14 anonim ***** válasza:

Köszönöm, #12! Kedves vagy! :)

Oh, természetesen sok ellenpéldára rálehet húzni a fentebb írtakat. De, talán, ha már az emberi és erkölcsi értékekről beszélünk, társítva az egyéb intellektuális értékekkel, tulajdonságokkal, akkor így talán már jobban mondhatjuk, hogy igen, az Úriemberről beszélünk, mint fogalomról. Mert egy sznobnak nincsenek emberi értékei. Lehet, hogy fantasztikus lexikális tudással rendelkezik, megnyerő külseje van, de ő csak egy sablont követ, nincs individuuma, ő csak imitál.

De most már biztos látod, hogy én hogy definiálom az Úriember fogalmát. Szóval több hangsúlyt fektetek a belső értékeire az Úriembernek, mint a külső értékeire. De nyilván, ha már Úriemberről beszélünk, akkor társítunk hozzá egy külsőt is. Én az eleganciát társítom hozzá, ízléses elegancia; se túl kevés, se túl sok.

2014. febr. 26. 00:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!