Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, nektek bejön az olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nektek bejön az olyan srác aki rendszeresen focizik egy csapattal?

Figyelt kérdés
2013. nov. 30. 17:22
 1/9 anonim ***** válasza:
A legtöbb csajnak tetszik a sportos pasi!
2013. nov. 30. 17:24
 2/9 anonim ***** válasza:
Hidd el nekem, az olyan fiúk akik micimackó fanok jobban bejön nekik
2013. nov. 30. 17:25
 3/9 anonim ***** válasza:
Nekem nem. De ha boxol vagy kempózik, az igen!
2013. nov. 30. 17:25
 4/9 anonim ***** válasza:
Nem igazán. Én is fociztam több éven át, és nem akarok focistát magam mellé.
2013. nov. 30. 17:37
 5/9 anonim ***** válasza:
Engem olyan iszonyatosa hidegen hogy, hogy el sem tudod hinni... :) Sőt, mivel nagyon nem szeretem a sportokat, őszintén megmondom, örülök amiért a párom nem sportol ilyesmit, és nem kell állandóan ott ülni az unalmas meccseken miatta :D
2013. nov. 30. 17:46
 6/9 anonim ***** válasza:

Akkor tisztázzunk pár dolgot kedves kérdező. Magyarországon nincsen foci. Már régóta nincsen. Focisták sincsnek, a "magyar focista" a nagyképű balfék szinonímája, és alapjában véve a magyar "focista" megvetendő jelenség.

Továbbá amit te csinálsz, az nem foci, hanem labdával történő szerencsétlenkedés.

Szerinted ezek bejönnek a csajoknak? :-D

2013. nov. 30. 17:53
 7/9 A kérdező kommentje:

Kedves # 5/7

Ne irigyeld másokat azért mert te olyan tökkelütöttnek születtél, hogy labdába sem tudsz rúgni!!

Mindenki nem a te képességeiddel rendelkezik, szóval csak ülj otthon a számítógép mellett s "kockulj". -.-"

2013. dec. 1. 14:12
 8/9 anonim válasza:

Azért mert van sok olyan "focista" aki csak azért az mert nagy a szülői háttere vagy kivan a lóvé..és aki tényleg jó játékos de szegény így nem is tud odajutni...ezért nincs ott a magyar foci ahol lennie kellene..!

És aki gazdag és nagy csapatban játszik...ezeknek van nagy arcuk beképzeltek..! remélem értetted a lényegét.!

2013. dec. 8. 21:48
 9/9 anonim ***** válasza:

Kedves nyolcas, értettem, de nem értek vele egyet, mert a személyes tapasztalataim ennek ellent mondanak. Én még szerény nem bunkó focistával, nem találkoztam, és most tök mindegy, hogy hányad osztályban játszik.

Azt pedig ne mondja nekem senki, hogy az egész országban nincs egyetlen olyan klub ami nem csak a pénzről szól.

2013. dec. 8. 22:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!