Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Játékterem mennyire jó ötlet?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Játékterem mennyire jó ötlet? (első tali)

Figyelt kérdés

Nem akarok egy átlagos étterembenülős randit. Olyat szeretnék, ami élményekben gazdag, amiben aktívan részt veszünk, nem csak dumálgatunk... Még nem találkoztunk, facebookon viszont rengeteget beszéltünk, tudom, h ő is inkább valami ilyesmire vágyna. Szóval arra gondoltam, egy játékterem féleségbe kéne elmenni... ahol lehet csocsózni, léghokizni, dartsozni és hasonlók. Tudtok ilyet valahol Budapesten? A Blaha környékén, Újbudán, esetleg a Nyugati környékén. És fontos, h ne legyen túl drága hely.

19/L

2014. febr. 23. 19:31
 1/3 anonim ***** válasza:
sajna helyszínt nem tudok arra, de az ötlet maga, az király. ha nekem egy csaj ezt vetné fel randihelynek, biztos hogy eldobnám az agyamat :D
2014. febr. 23. 19:44
 2/3 anonim ***** válasza:
Nagyon jó ötlet, ha mind ketten szeretitek az ilyen dolgokat. Utána még sétálhattok egy kicsit és beülhettek valahova egy normális cukrászdába.
2014. febr. 23. 19:45
 3/3 anonim ***** válasza:

várj, eszembe jutott egy jó hely: Noiret. ott van minden. a csocsó meg külön van egy kis helyen, ahol senki nem zavar, persze ha nincsenek mások is. az meg hogy drága már nem emlékszem, mert kuponnal voltam:D

de nem hinném

Jó szórakozást!

2014. febr. 23. 19:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!