Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy nem szokásos első randi ötlet? Lehetőleg a 11. kerületben.
Még sosem találkoztunk, facebookon beszélgetünk, de barátnőm valamennyire ismeri, szóval talán nem egy elmebeteg, ezért is merek vele találkozni -egyébként nem ismerkedek neten. :D Első randi ötleteket kérek! Nem akarok beülni étterembe vagy kávézóba, az túl snassz...inkább valami program kellene,hogy csináljunk is valamit, ne csak üljünk egymással szemben - valójában félek is, h mivan, ha beáll a kínos csend, de ha valamit csinálunk, akkor nem olyan kínos ha nem beszélünk folyamatosan. A 11. kerület környékén találkozunk. Valami ötlet?
20/N
Ha ennyi jó hely van ott, akkor miért nem mondtok párat? :D
Ő hívott el, de még nincs konkrét terv... ha rajta múlik, gondolom beülünk valahova kajálni, de azt nem akarom...nagyon zavarban vagyok, ha mások előtt kell ennem. :D Ezért gondoltam,h elő kéne állni valami más ötlettel, és ezért kértem a segítségeteket. A Feneketlen-tó oké, ez jó, de még valami?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!