Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Csókolózás közben fel szokott...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csókolózás közben fel szokott állni neki. Mit csináljak? (Bővebben lent)

Figyelt kérdés
Barátommal amikor csókolózunk érezni szoktam hogy feláll neki....Ilyenkor nem rossz érzés neki hogy nem elégítem ki utána? Nem szeretném 13 évesen mert nem vagyok egy r****c aki fűvel fával összefekszik meg kielégíti... mit csináljak? Trollok kerüljenek! Előre is köszönöm a válaszokat! 13/L

2014. febr. 23. 13:32
1 2
 11/13 anonim válasza:
Hahhhaaa csak maradj távol a farkától:DD még jobb is neki nem hinné azt h ringyó vagy :D 14/f
2014. febr. 23. 18:56
 12/13 Umaku ***** válasza:
Távozz tőlem sátán. Szerintem csak azért van mert most jönnek elő ezek a rakoncátlan hormonok XD
2014. márc. 2. 22:42
 13/13 anonim válasza:
Verd ki neki, abból még nem lesz baj:) És ezt komolyan mondom nem viccből
2014. márc. 16. 17:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!