Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jól teszem ha már nem is nézek fel a facebookra, mert mindenhol azt látom, hogy a velem egykorú (28-35 közötti) férfi és női ismerősök 80%-a családos-párkapcsolatos, gyerekes, lagzis képeket töltenek fel, ami fáj nekem, hiszen a kutya sem néz rám?
Figyelt kérdés
2014. febr. 22. 21:59
11/19 anonim válasza:
Nem akarok beledumálni, de én nem mondanám meg senkinek, hogy 6 éve nem voltál nővel. Semmi köze hozzá senkinek. Szerintem az régen rossz ismerkedés, ha az exekről meg a múltról megy a diskurzus. Nyugodtan, találj ki egy standard lerázó szöveget, hogy az utóbbi 2-3 évben nem volt semmi komoly. persze, voltak csajok akikkel alakult, de aztán nem lett hosszútávú. Nem kell direktben azt hazudni, hogy havonta szexeltél, de valami általános dumát a kezdődő de nem komollyá forduló ismeretségekről amibe akár az is beleérthető hogy szexeltél nyugodtan megengedhetsz magadnak.
12/19 A kérdező kommentje:
Nem én mondom magamtól, hogy 6 éve semmi. Hanem szinte az összes nő rákérdezett eddig, ha azt mondtam, hogy 6 éve semmi, akkor fura képet vágtak és menekültek fejvesztve tőlem a randi után, ha azt, hogy erről inkább nem beszélnék, akkor is ez lett a vége, mert hogy lehet azt hitték szűz vagyok és ezt titkolom előlük. Ugye a nők 99%-a csakis olyan pasit akar, aki már ,,megmérettette" magát minimum egy, de inkább több párkapcsolatban és több évig volt együtt valakivel. Nem pedig olyan férfi kell, akinek két barátnője volt az is csak 2-3 hónapig. Mert akkor baj van szerintük a pasival, akkor is, ha a nő félrekefélt abban a kapcsolatban (pl az én esetemben), hiszen a nő nem lehet soha semmiért sem hibás, csakis a férfi miatt mennek szét (nők szerint).
2014. febr. 23. 09:08
13/19 A kérdező kommentje:
Az egyiknek azt mondtam, hogy 3 éve semmi, hogy hátha ez jobban tetszik, mint a 6 év. De az is azt mondta, hogy te beteg vagy, hogy nem igényled a szexet? Van valami testi fogyatékosságod? (pl kis pénisz, túl szőrös-igen manapság szinte már azt is annak tekintik egyes nők stb). Sőt jártam már úgy is netes társkeresőn, hogy 30 éves nővel beszélgettem, aztán egyszer csak rákérdezett, ugye sehol sem vagy szőrös? Nincs a karodon, hátadon, melleden, hasadon (lábon azt mondta, elviseli)szőr, mert kiráz tőle a hideg? Mondtam, hogy a karomon, mellemen, hasamon van közepes mértékben, háton nincs. Ki is kelt magából, hogy így nem lehet semmi közöttünk, ha nem megyek legyantáztatni magamat randi előtt. Hát mit ne mondjak, nem mentem el inkább randira, a netes társkeresést pedig azóta hanyagolom.
2014. febr. 23. 09:13
14/19 anonim válasza:
Hát figyelj, akkor te hulladék nőkkel ismerkedtél eddig, nekem ez a véleményem. Szerintem örülj neki, hogy nem akaszkodtak rád ilyenek. Diplomás vagy, okos stb., szerintem kulturáltabb helyeken kellene szétnézned. Nekem ha azt mondaná egy csaj, hogy na én biztos beteg vagyok, mert még nem volt senkim, meg nem igénylem a szexet, akkor elküldeném a francba. Az, hogy az ember nem talált megfelelő párt attól még igényelheti a szexet! Ha ezek a nők ezt a 2-t összekapcsolják, akkor érzelmi tekintetben óriási gondokkal küzdhetnek, vagy a másik dolog, hogy ordas nagy ribik. Örülj neki, hogy ez az elején kiderült, képzelheted mi lenne ha csomó időd, pénzed elment volna ilyen hulladékokra... 23/F
15/19 A kérdező kommentje:
Az a baj kedves utolsó, hogy a legtöbb lány, nő így viselkedik. Mire ráakad az ember arra az 1-2 re, akik nem ilyenek, addigra lelkileg annyira összetörik, hogy ha ott is van a rendes lány, már benne sem fog bízni. Én kezdek így járni.
2014. febr. 23. 11:12
16/19 anonim válasza:
állítsd be hogy azoknak ne lásd a bejegyzését akik kapcsolatba vannak :D
17/19 anonim válasza:
14-es vagyok. Igen kérdező ez így van. Szerintem ennek a legegyszerűbb kiküszöbölése, hogy addig nem gondolsz bele semmi komolyat, és inkább lazán állsz hozzá, hogy lehet holnaptól megszakad a dolog, mert különben a sok ilyen eset tényleg megtöri az embert.
18/19 anonim válasza:
*Addig nem gondolsz bele semmi komolyat, amíg ténylegesen komolyra nem fordul.
19/19 anonim válasza:
Mi történt veled azóta kérdező? :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!