Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Kiábrándító, vagy taszító vagy bármi negatívum számotokra ha egy lány csavargatja a haját?
Figyelt kérdés
16 éves vagyok, és nem tok róla leszokni, egyszerűen nem megy...állandóan birizgálom az ujjammal a hajam, scavargatom össze-vissza, főleg ha gondolkodom, ha nézek egy filmet a moziban vagy a suliban és hasonlók..nagyon zavar, mikor észre veszem h már emgint.. akk abbahagyom, de kb 2 perc múlva folytatom tovább, szinte tudat alatt...:S 16L2009. dec. 10. 19:50
12/17 anonim válasza:
Szerintem sem zavaró sőt ahogy a többiek mondták izgató is!
Jah és......Hajrá SÜN XD
13/17 anonim válasza:
ehh, jó látni, hogy sokan nem tartják ezt gáznak, mert én is mániákus hajcsavargató vagyok:D próbáltam róla leszokni, de sokszor észre se veszem, hogy csinálom:D szóval ne aggódj, sokan vagyunk így, ezek szerint nem ciki! 17/L
14/17 kolosszus22 válasza:
Hehe...úgy látszik hosszú hajnál gyakran előfordul, én férfi vagyok, de 16-18 éves korom között vállig érő hullámos hajam volt és én is mindig birizgáltam, meg csavargattam:D
22/F
15/17 anonim válasza:
A minap ült velem szemben egy lány a metrón és a haját csavargatta, én balga lélek meg azt hittem, hogy bejövök neki.
16/17 anonim válasza:
Sajnos az összes előző rosszul gondolja.
Ez bizony egy kényszer - tehát betegség.
Ha csak zavarodban csavargatnád, az kevésbé lenne súlyos. De te állandóan, oda sem figyelve csinálod: ez így már egy kényszeres jelenség. Abba sem tudod hagyni ugye, még ha akarod, sem.
Orvos kellene tisztázni, hogy mi van a háttérben. Az ilyeneknek valami kiváltó oka van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!