Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kishitűnek nevezett a lány, ha ezzel vágok vissza, az milyen hatással lehet?
Figyelt kérdés
Vagy úgy általában, ezt hogy vennétek, lányok?
Tehát a válaszom:
"hát szerintem nem vagyok kishitű, ha már volt bátorságom ilyen lányra ráirnom"
2014. febr. 22. 11:51
1/7 anonim válasza:
Ezzel csak jól megdicsérted őt, jól felturbóztad az egóját, te meg maradsz továbbra is kishitű:D
Jól visszavágtál, nem mondom.
2/7 anonim válasza:
Ez nem visszavágás, ezzel ismét csak piedesztálra emeled, felesleges, ő is olyan mint bármelyik másik lány.
3/7 Ahol megállt az idő válasza:
Te megdicséred,ő meg majd jót nevet rajtad.
4/7 A kérdező kommentje:
de legalább nem vagyok nagyképű :)
2014. febr. 22. 12:07
5/7 anonim válasza:
ezzel a válasszal pont h gyökérnek állítod be magad
6/7 A kérdező kommentje:
ezt megmagyaráznád?
2014. febr. 22. 12:24
7/7 anonim válasza:
Írd inkább ezt: Lehet, hogy kishitűnek gondolsz, de olyan pasi vagyok, aki eléri a céljait. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!