Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy mondjam meg anyumnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy mondjam meg anyumnak hogy talizok egy pasival?

Figyelt kérdés
2014. febr. 22. 08:54
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Szerintem nem muszály elmondani. Én se mondtam el, mivel a szüleim megtiltották hogy barátom legyen. Ha megtudnák hogy van eltiltanának tőle.
2014. febr. 22. 08:57
 2/13 anonim ***** válasza:

Hány éves a pasi? Esetleg 65? Hány éves vagy te? Talán 10?

Mert akkor nagy a baj!!!

2014. febr. 22. 08:59
 3/13 anonim ***** válasza:
0%
Kerdozo nem muszaly meg mondani.neikk sztem:D de ha meg mondod nekikk es meg ertok akkor el.mesz max nem... 1#commentelo, a szuleid miert tiltanaknak el tole?
2014. febr. 22. 09:00
 4/13 anonim ***** válasza:

Ez a kapcsolatotoktól is függ, én mindent meg tudok beszélni az édesanyámmal, elég jó fej:D és tudom, hogy nem tiltana el a randizástól/pasiktól...

De, ha olyan lenne, mint az 1.anyukája, én nem mondanám el neki, csak ne legyen belőle később probléma.

2014. febr. 22. 09:00
 5/13 anonim ***** válasza:
1. vagyok. Azért tiltanának el tőle, mert szerintük még nincs itt ennek az ideje. Csak 15 vagyok.
2014. febr. 22. 09:01
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Itt senki nem tudja helyesen leírni a "muszáj" szót?

Kérdező, ehhez tudni kellene a te korod és a titokzatos pasi korát is. Mert, ha te 14-15 vagy, a pasid meg 25 felett akkor jobb, ha nem mondod el.

Amúgy elé állsz és azt mondod randid lesz.

2014. febr. 22. 09:02
 7/13 anonim ***** válasza:
Az hogy a szüleid hogyan fogadják nagyon függ attól hogy hány éves vagy. Ezért lenne jó, ha megírnád a korodat.
2014. febr. 22. 09:02
 8/13 A kérdező kommentje:
ilyen süketek hogy lehettek :D Istenem ..
2014. febr. 22. 09:05
 9/13 anonim ***** válasza:
Te is pasi vagy...? Mert akkor az nehezebb ügy!
2014. febr. 22. 09:20
 10/13 anonim ***** válasza:

A kérdező kommentje:

ilyen süketek hogy lehettek :D Istenem ..

Te meg ekkora gyökér?

2014. febr. 22. 09:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!