Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, Férfiak! Történt már veletek olyan, hogy egy nő miatt kerültetek veszélyhelyzetbe?
Látom, magadat sajnáltatóból álszentbe csaptál át, nagy előrelépés. Mindig is remek karriered volt itt gyiken, grat!
Egyébként nyugodtan szépítsd itt mindenkinek, ami történt. Te is tudod az igazat, meg én is. Szóval nekem ne gyere...NEm tudod miről beszélek, meg nem ismersz... Engem hidegen hagy, ha letagadod, mennyit beszéltünk anno, nem oszt, nem szoroz, de legalább nekem ne írj ilyet, hogy nem így volt a sztori. Mi a gond? Hogy akiket épp fűzögetsz, meglátják, milyen vagy? Ja kérlek... Vállald amit csinálsz. Ha agyad nincs, legalább gerinced legyen.
Ha nem túl nagy kérés, persze.
jól értem egy gyikes megverte a másik gyikest egy gyikes nőért?
DE NAGY :D
Még nem,de mostanában erősen go dolkozom azon,hogy seprűnyéllel járkáljak az utcán :D
A "kivételezett"?
Really??
Édesdrágaf..szom...
Dear Princess Naiva!
You are clueless! If I were you, I would shut my mouth. Deluded human being trying to pretend that she knows everything. Disgrace Leave him alone
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!