Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ezzel a testtel milyennek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezzel a testtel milyennek számítok? (KÉP)

Figyelt kérdés

Szerintetek ez vékony? vagy éppen jó vagy átlagos vagy kicsit telt? Nektek tetszik? Szerintetek ezeket a ruhákat felvehetem egy randira, nem túl alkalmi? És még egy kérdés a bekarikázott részen miért dudorodik úgy ki a combom eleje? Ez nem taszító?

Köszönöm a választ!

[link]

19/L

2014. febr. 20. 18:26
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
Csaj vagyok...nekem nem tetszenek ezek a ruhák..de ha választani kéne,akkor már a barna.tetszik hogy romantikusabb nőiesebb,fodros. Ez a jobbik fajta átlagos test szerintem,a kidudorodás meg izom :D
2014. febr. 20. 18:44
 12/39 anonim ***** válasza:

Nem akarom elhinni, hogy tényleg nem tudnád eldönteni milyen alakod van, ez csak a testképzavarral rendelkezőknek okoz gondot.

Ha a kidudorodással a combod domború kontúrjára gondolsz, akkor az a combizmaid alakját tükrözi.

13/39 anonim ***** válasza:

#8 miért? :D engem pont az fogott meg :D

28/F

14/39 anonim ***** válasza:
De szép az a piros izé a falon. Olyan kell nekem is.
 15/39 anonim ***** válasza:
dögös alakod van nagyon, pont jó.
2014. febr. 20. 18:45
 16/39 anonim ***** válasza:

Lehetne kicsit szélesebb csípőd és kerekebb szebb feneked ez így lapos, a cicid kicsi.

De a combod nagyon sexy és a ruhád is csini! :)

Fejed meg ugye nem látszik.

18/F

2014. febr. 20. 18:46
 17/39 anonim ***** válasza:
szerintem átlagos és szexi:)
2014. febr. 20. 18:47
 18/39 anonim válasza:
Remélem már végeztél a max..sal!h..e pi..csa!
2014. febr. 20. 18:55
 19/39 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :)
2014. febr. 20. 18:59
 20/39 anonim ***** válasza:

Korte alkatod van, ami azert nem egy klasszikus homokora ideal, de attol meg lehet szep. Ezt orokolted, es ugyesen kihoztad belole a legtobbet. Nem vagy sem sovany, sem duci, teljesen jo igy. A combod engem leginkabb a korcsolyazo lanyokra emlekeztet, nekik ilyen, azert mert izmos. A tieden sem a zsir latszik, meg akkor se, ha te nem sportolsz, tehat nem visszataszito, vagy csunya.

A ruhak kozul nekem a fekete jobban tetszik, de randira nem vennem fel, nekem ahhoz tul alkalmi, kicsit "direkt", de ez mar csak szubjektiv velemeny.

22/No

2014. febr. 20. 18:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!