Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezzel a testtel milyennek számítok? (KÉP)
Szerintetek ez vékony? vagy éppen jó vagy átlagos vagy kicsit telt? Nektek tetszik? Szerintetek ezeket a ruhákat felvehetem egy randira, nem túl alkalmi? És még egy kérdés a bekarikázott részen miért dudorodik úgy ki a combom eleje? Ez nem taszító?
Köszönöm a választ!
19/L
Nem akarom elhinni, hogy tényleg nem tudnád eldönteni milyen alakod van, ez csak a testképzavarral rendelkezőknek okoz gondot.
Ha a kidudorodással a combod domború kontúrjára gondolsz, akkor az a combizmaid alakját tükrözi.
#8 miért? :D engem pont az fogott meg :D
28/F
Lehetne kicsit szélesebb csípőd és kerekebb szebb feneked ez így lapos, a cicid kicsi.
De a combod nagyon sexy és a ruhád is csini! :)
Fejed meg ugye nem látszik.
18/F
Korte alkatod van, ami azert nem egy klasszikus homokora ideal, de attol meg lehet szep. Ezt orokolted, es ugyesen kihoztad belole a legtobbet. Nem vagy sem sovany, sem duci, teljesen jo igy. A combod engem leginkabb a korcsolyazo lanyokra emlekeztet, nekik ilyen, azert mert izmos. A tieden sem a zsir latszik, meg akkor se, ha te nem sportolsz, tehat nem visszataszito, vagy csunya.
A ruhak kozul nekem a fekete jobban tetszik, de randira nem vennem fel, nekem ahhoz tul alkalmi, kicsit "direkt", de ez mar csak szubjektiv velemeny.
22/No
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!