Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hová lenne érdemes elvinni a lányt Győrben?
Üdv!
Pénteken találkozok egy lánnyal (Győrben lakik), és szeretnék kérni pár tanácsot, hova lenne érdemes elmenni, van-e vmi kultúrprogram?(én sajna neten nem találtam).
A lányról tudni kell, hogy kifejezetten rosszul lesz a nagy tömegtől, szeret játszani (igen, számítógépen), mondhatni visszahúzódó fajta.
Nem mondanám, hogy ez egy randi, inkább csak ismerkedés, de hát ki tudja, hogy alakulnak a dolgok a jövőben ;)
Előre is kösz a segítséget.
Ui.:ő 22 én 23 szóval fagyizgatás nem túl opcionális.
Szerintem mivel Te leszel a vendeg es helyi ismerete is inkabb a lanynak van, ezert bizd ra magad. Mondjuk nem art egy kicsit utana nezni Gyor varos nevezetessegeinek, de csak azert, hogy egy picit beletudjal szolni a beszelgetesbe (marmint a varosrol).
Városnézés, nem is rossz ötlet.
Köszi.
Első tipp Radó-sziget. nagyon jó párommal "gyakran" megyünk oda. Esetleg kerestek egyet a számtalan kebapos közül elviszitek és ott esztek egy jót. :)
Baross úton nagyon jó sétálgatni.
Esetleg Győr pláza/mozi
elég "messze" van a vasútállomástól , [30perc séta] van mozi arra gondolok elsősorban.
Tudom, hogy nem kifejezetten kultúrprogram de egy jó film sose rossz ;) ha érdekel nézd meg, hogy mi megy aznap a moziban foglalsz helyet és látod, hogy kb mennyien mennek. Nem nagyon van teltház.
Általában elég szellősen be lehet férni ha nem egy hatalmas premier filmre mész.
Van egy gyorsétterem is közelében [McDonald's (közvetlen mellette)] tehát össze lehet kombinálni egy nagyon kellemes napot
Megnézhetitek továbbá a "szivárványhidat". (jedlik híd)
Elsőre ennyi ugrik be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!