Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek érdemes megváltozn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek érdemes megváltoznom érte?

Figyelt kérdés
Van egy fiú aki nagyon tetszik én tudom pontosan a lányideálját szereti a kék szemű szőke hajú jó alakú lányokat! szereti ha egy lánynak jó az alakja mert hát ő is eléggé sportos...és hát ezért én is elkezdtem sportolni már egészen jó úton haladok nem voltam ez előtt sem kövér de jó húsban voltam most heti háromszor járok tornázni és már fogytam 7 kilót meg vagyok magammal elégedve de néha az jár a fejemben hogy megéri ez nem adom fel ezért túlságosan is a saját személyiségemet? az első két tulajdonság mér megvan a szemem amúgy is kék szóval az megvan ha más is lenne akkor sem nagyon tudnék tenni ellene és a hajam meg így is szőkés-barnás de én szeretnék szőkülni is még de nem tudom bizonytalan vagyok van egy barátnőm aki messze lakik tőlem és eljött hozzám hogy meglátogasson és mikor ajtót nyitottam teljesen kiakadt mikor meg elmondtam hogy miért teszem ezt akkor meg főleg mondta hogy nem ér ennyit az a srác és áhh teljesen el vagyok bizonytalanodva szerintetek mi legyen?
2014. febr. 9. 13:50
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
felszínes világunk újabb bizonyítékát tártad a kedves olvasók elő,át is adnám a szót a következő válaszadónak:
2014. febr. 9. 13:53
 2/15 anonim válasza:
Kedves kérdező!korotokat jó lenne tudni
2014. febr. 9. 13:56
 3/15 anonim ***** válasza:

Az jó h sportolsz, mert egészségesebb és fittebb leszel, de tévúton jársz ha ezt nem magadért csinálod.

Óriási problémáid lesznek, ha nem olyan kapcsolatot keresel, ahol saját magadért választanak.

Te egy szolga vagy. Egy áldozattípus, aki csak kiszolgálni akarja a másikat. Ezen nagyon hamar gondolkodj el és változtass rajta.

2014. febr. 9. 13:57
 4/15 A kérdező kommentje:
köszönöm az utolsó válaszolónak és 1. igen sajnos ez egy felszínes világ és a mai fiúknál egy lánynak már csak a külsővel lehet esélye tisztelet a kivételnek...
2014. febr. 9. 14:02
 5/15 anonim válasza:

Legyél önmagad!

Ha úgy nem tetszesz a srácnak ahogy vagy akkor nem éri meg:

"Vagy megszoksz,vagy megszöksz!"-mondd a srácnak

2014. febr. 9. 14:02
 6/15 anonim ***** válasza:
óriási tévedésben élsz kérdező.a mai fiatal lányoknál számít csak a külső,ellenben a fiúnál egyáltalán nem az a legfőbb.ha csak nem egyéjszakás kalandról van szó,de gondolom nem.
2014. febr. 9. 14:05
 7/15 anonim ***** válasza:

Nincs semmi baj azzal, hogy sportolsz, mert egészségesebb leszel tőle, DE soha soha soha ne tedd más miatt, csakis a saját egészséged érdekében, így sosem fogod megbánni! Az a baj az egésszel, hogy hiába változol meg külsőleg, ha a személyiséged taszítani fogja a srácot. Az meg már tényleg őrültség, hogy miatta megváltozz lelkileg is.

És most szólok a válaszolókhoz. Az, hogy a férfiaknak nem számít a külső, baromság. Senki nem fog egy olyan emberrel összejönni, aki nem tetszik neki. Ez egy olyan dolog, hogy lehet emiatt fújni a nőkre, attól még így van. Ti sem jönnétek össze ezekkel a szépségekkel: [link] és ez így van rendjén. Én is duzzoghatnék, mert elutasítottak párszor a külsőm miatt a férfiak, még sem teszem meg, mert teljesen jogosan utasítottak vissza. Nem lehet elvárni azt, hogy itt bárkivel leálljon egy nő vagy férfi, és emiatt leszólni butaság és az önbizalomhiány ékes példája.

2014. febr. 9. 14:20
 8/15 anonim ***** válasza:

ilyen szélsőséges példákkal felesleges dobálózni.a férfiak 98%-ban adnak esélyt egy átlagos kinézetű,magára valamit is adó,normális lánynak.a nőknél ez az arány úgy 10%,de lehet sokat mondtam.

az elutasítások módjáról pedig inkább nem is beszélek...

2014. febr. 9. 14:28
 9/15 anonim ***** válasza:
És ebben még igazad is van, de nálam pl. egy minimális vonzalom nélkül még arról sem lehet szó, hogy hozzám érjen, vagy megcsókoljon. Az, hogy ez nálatok férfiaknál másképp van, az nem a ti érdemetek, mert nem a ti tudatos döntésetek, egyszerűen csak így vagytok összerakva. Én soha senkit nem küldtem el bunkót, még a levakarhatatlan egyéneket sem, a többi nő reakciója és viselkedése meg nem érdekel.
2014. febr. 9. 14:38
 10/15 anonim ***** válasza:
elég érdekes felfogásod van,mint ha valami féregként tekintenél az emberekre.nem érhet hozzád,ha neked nem tetszik?
2014. febr. 9. 14:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!