Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek érdemes megváltozn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek érdemes megváltoznom érte?

Figyelt kérdés
Van egy fiú aki nagyon tetszik én tudom pontosan a lányideálját szereti a kék szemű szőke hajú jó alakú lányokat! szereti ha egy lánynak jó az alakja mert hát ő is eléggé sportos...és hát ezért én is elkezdtem sportolni már egészen jó úton haladok nem voltam ez előtt sem kövér de jó húsban voltam most heti háromszor járok tornázni és már fogytam 7 kilót meg vagyok magammal elégedve de néha az jár a fejemben hogy megéri ez nem adom fel ezért túlságosan is a saját személyiségemet? az első két tulajdonság mér megvan a szemem amúgy is kék szóval az megvan ha más is lenne akkor sem nagyon tudnék tenni ellene és a hajam meg így is szőkés-barnás de én szeretnék szőkülni is még de nem tudom bizonytalan vagyok van egy barátnőm aki messze lakik tőlem és eljött hozzám hogy meglátogasson és mikor ajtót nyitottam teljesen kiakadt mikor meg elmondtam hogy miért teszem ezt akkor meg főleg mondta hogy nem ér ennyit az a srác és áhh teljesen el vagyok bizonytalanodva szerintetek mi legyen?
2014. febr. 9. 13:50
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Hülyeség... Lehet bármennyire szép egy csaj nem jönnék össze vele csak ezért.

Szexkapcsolat oké , de szerelmes tuti nem lennék.

Te meg ne legyél mások játékszere legyen már tartásod édes istenem...

18/f

2014. febr. 9. 14:57
 12/15 anonim ***** válasza:
Nem, senki sem érhet hozzám, csak anyukám, és néha még neki is azt mondom, hogy engedjen el. Apukám sem, a főnököm sem, az unokatestvéreim sem érhetnek hozzám, de ez azért van, mert extrém módon zárkózott és hiperszenzitív vagyok (többek között idegesít az éles napsütés, az éles hangok és a kellemetlen textúrák). Ha kéretlenül hozzám érnek, akkor elkezdek szorongani, többek között ezért sem tudok ismerkedni. Az is az igazsághoz tartozik, hogy félek a férfiaktól, ha leszólít valaki, azt sem tudom, hogy mit válaszoljak. Ha valaki tetszik nekem, akkor többet engedek neki, de nem sokkal, pl. nem megyek fel hozzá, nem hagyom rögtön tapizni, és a hülye dumáktól is megkímélhet.
2014. febr. 9. 14:59
 13/15 anonim ***** válasza:

De nem értem, ha nekem rossz az, hogy hozzám érnek, akkor mért engedjem, hogy tapizzon egy olyan ember, aki még csak nem is tetszik?

Kérdező: Sportolj, fogyj, azzal nincs gond, DE legyen tartásod! Ne loholj utána, mint egy pincsikutya!

2014. febr. 9. 15:06
 14/15 anonim ***** válasza:

Nagyon jó dolog, ha változtatni akarsz magadon, elvégre azt írtad, hogy tetszetős számodra a változás. Abban viszont nagyon igaza van az előttem válaszolóknak, hogy az ok, amiért belekezdtél, az nem épp jó. Persze előfordulhat, hogy annyira megtetszik ez az életmód, hogy később már el sem tudod képzelni az életed a sport nélkül.

Kérdezted, hogy megéri vagy sem feladni a személyiségedet. Jó hírem van: 7 kiló plusz vagy mínusz nem befolyásolja a személyiséget, ha csak nem leszel hiú és fennhéjázós egy kis fogyástól. A személyiség és a külső megjelenés ugyanis ég és föld.

2014. febr. 9. 15:13
 15/15 anonim ***** válasza:

Az már igaz, hogy a férfiaknak nagyon számít a külső, jobban, mint a nőknek, (felnőtt férfiakról beszélek, nem kis tizenévesekről).

De később majd rájössz, hogy ha nem magad miatt változol meg és nem érzed önmagadnak magad a változás után, ha csak más kedvéért változol, a változás előbb-utóbb egyre nehezebb és a végén tarthatatlan lesz.

Bármilyen változásnak belőled kell kiindulnia saját magad miatt.

2014. febr. 9. 15:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!