Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek érdemes megváltoznom érte?
Hülyeség... Lehet bármennyire szép egy csaj nem jönnék össze vele csak ezért.
Szexkapcsolat oké , de szerelmes tuti nem lennék.
Te meg ne legyél mások játékszere legyen már tartásod édes istenem...
18/f
De nem értem, ha nekem rossz az, hogy hozzám érnek, akkor mért engedjem, hogy tapizzon egy olyan ember, aki még csak nem is tetszik?
Kérdező: Sportolj, fogyj, azzal nincs gond, DE legyen tartásod! Ne loholj utána, mint egy pincsikutya!
Nagyon jó dolog, ha változtatni akarsz magadon, elvégre azt írtad, hogy tetszetős számodra a változás. Abban viszont nagyon igaza van az előttem válaszolóknak, hogy az ok, amiért belekezdtél, az nem épp jó. Persze előfordulhat, hogy annyira megtetszik ez az életmód, hogy később már el sem tudod képzelni az életed a sport nélkül.
Kérdezted, hogy megéri vagy sem feladni a személyiségedet. Jó hírem van: 7 kiló plusz vagy mínusz nem befolyásolja a személyiséget, ha csak nem leszel hiú és fennhéjázós egy kis fogyástól. A személyiség és a külső megjelenés ugyanis ég és föld.
Az már igaz, hogy a férfiaknak nagyon számít a külső, jobban, mint a nőknek, (felnőtt férfiakról beszélek, nem kis tizenévesekről).
De később majd rájössz, hogy ha nem magad miatt változol meg és nem érzed önmagadnak magad a változás után, ha csak más kedvéért változol, a változás előbb-utóbb egyre nehezebb és a végén tarthatatlan lesz.
Bármilyen változásnak belőled kell kiindulnia saját magad miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!