Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért mondják a férfiak:...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mondják a férfiak: "Meghívhatlak egy kávéra? Félre ne érts, csak ismerkedek. "?

Figyelt kérdés

És miért sajnáltatják magukat az első randin, hogy volt a feleségük nem is normális?

Úgysem hiszem el...

#érts
2014. febr. 17. 00:04
 1/9 anonim ***** válasza:

Nem értem a kérdést és hozzá a magyarázatot sem.

26/F (azért teszem hozzá, mert lehet, hogy túl fiatal vagyok még ehhez a kérdéskörhöz?)

2014. febr. 17. 00:12
 2/9 anonim ***** válasza:
nem vagyok házas.
2014. febr. 17. 00:15
 3/9 anonim ***** válasza:
ezt ki mondta?
2014. febr. 17. 00:15
 4/9 Marc Bolan ***** válasza:
Nem tudom.
2014. febr. 17. 00:40
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Lefordítva annyit jelent, hogy szívesen megdöngetne és talán még járna is veled. De a megdöngetés az biztos. Nyilván ha ezzel kezdené, akkor repülne egy nagy pofon. A volt feleségéről/párjáról azért beszél, hogy lásd, nem egy looser, aki egy nőnek sem kell (pedig sanszos, hogy így van), és ha már szóba jött az ex, azt is be kell valahogy bizonyítania, hogy vele minden rendben, nem az ő hibájából van éppen egyedül. Ja és tényleg ne hidd el egy szavát sem.
2014. febr. 17. 01:52
 6/9 A kérdező kommentje:
az a poén, hogy ha barátilag találkozgat, akkor én is barátilag fogok reagálni. Utólag hiába mondja, hogy dehát egész este udvaroltam, mert valójában barátként voltunk ott, ő mondta, úgyhogy nekem meg érthető, hogy nem is fordult a fejemben semmi több.
2014. febr. 17. 08:29
 7/9 anonim ***** válasza:

Nem kell senkit semmire meghívni, és nincs gond. Én már ott tartok hogy majd ha valaki akar valamit akkor szól, én befejeztem ezt az ismerkedésnek nevezett tragikomédiát.

36 f

2014. febr. 17. 09:34
 8/9 A kérdező kommentje:
szerintem úgy jó, ha mindenki önmagát adja, nem vakít. úgy is jó, ha szerető lesz, de akkor tényleg jó legyen az ágyban. aki manipulál, annak általában az ágyban sem jön össze.
2014. febr. 17. 09:49
 9/9 anonim ***** válasza:

Ez engem is erdekelne. Egy ferfi engem is meghivott nem is egyszer. Mindig az o otlete volt osztan valamert csak nem jott ossze.

Ujabban kezdem azt hinni, hogy az egy oras kavezast o lehet egy ropke szexelesre ertette pedig en tenyleg csak egy nyomoru kavet akartam meginni es egyet dumalni vele...

Ha majd megerted szolj nekem is.

2014. febr. 18. 02:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!