Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Randitanácsra volna szüksegem!?
Figyelt kérdés
Megtetszett egy csaj és fogunk találkozni. Mondtam neki, hogy gondolkozom még azon, hogy merre vigyem. 1x már találkoztunk, akkor mentünk egy kávézóba. Gondoltam, hogy most vinném valami más helyre. ( sajnos nincs sok pénzem másképp vinném moziba) :)
22F
2014. febr. 16. 17:35
1/2 anonim válasza:
menjetek sétálni a Margit-szigetre ha Pesti vagy. vaaagy nézzetek otthon valamelyikőtöknél egy dvd-t, bár ez lehet hogy még korai. más nekem se jut eszembe
2/2 A kérdező kommentje:
Hát pesti nem vagyok sajnos, még Magyarországi sem :P de a lényeg, hogy filmezni az még tényleg korai, mégha nem is vagyunk gyerekek már :)
2014. febr. 16. 17:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!