Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem szoktam itt kérdéseket feltenni, de szükségem van kívül állók segítségére. Szóval hogy írjak rá, vagy mit csináljak? Bővebben lent.
Figyelt kérdés
Nemrégiben kezdődött, hogy egy srác kivel egy lakóházban lakunk (így lettünk ismerősök), de soha nem beszélgettünk, maximum köszöntünk egymásnak. Ő 22 éves és 18. Szóval nemrégiben rám írt facen, kérdezte hogy mi újság van? Mindig jött valami téma, állandóan kérdéseket tett fel. Én ezekre válaszoltam, viszont én is kérdeztem tőle. Na most nemrégiben úgy váltunk el,hogy azt írta, hogy majd valamikor dumálunk személyesen. Azóta sem írt. Most mit kellene tennem? Egyik ismerősöm megjegyzése szerint lehet,hogy nem mutattam ki eléggé, hogy szeretnék én is találkozni vele, ugyanis egy okot tettem oda, majd elköszöntem. Sőt az üzeneteire is 1-2 nap után válaszolgattam. Eleinte nem érdekelt, mivel nem szerettem volna vele bunkó lenni, így mindig visszaírogattam neki és gondoltam hát mért ne beszélgethessünk, később megkedveltem csak lehet késő volt.2013. szept. 6. 21:16
1/3 anonim válasza:
Akkor most írj neki, te, hogy mikor lesz a személyes találkozó. :-)
2/3 anonim válasza:
Nemrégiben kezdődött, hogy egy srác kivel egy lakóházban lakunk
Át mész a szomszédba és megkérdezed:)
3/3 Christiano Ronaldo válasza:
Akkor írj neki valamit...
Vagy téged valami megakadályoz abban hogy beszélgetést kezdeményezz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!