Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire égetnivaló bolond az a férfi, akinek 30 évesen csak egy 1,7 milliós autója (ennyit gyűjtött össze 3 év munkával, hitel nélkül), laptopja, rendes munkahelye (140 nettó), albérlete van ahol él, és nincs rendes kertes családi háza?
Én sem vagyok gazdag, bár van ez-az, meg ház is, de külön-külön nem nagy értékűek mert lepukkantak eléggé.
És? Én lesz.rom a pénzeszsákokat, egy sem viszi el a feje alatt!
Szavakat sem találok komolyan! Van aki éhezik, és a 4 fős család él ennyi pénzből(vagy még ennyiből sem).
Szerintem a mai helyzetben ez szép teljesítmény amit eddig elértél. Ne másokhoz hasonlítsd magad!
Akinek meg csak a pénz számít, azokat kerüld el messzire!
20/L
#16-os vagyok.
Köszi #18-as, aranyos vagy. :)
Szerintem kérdező, ne mindig pénzben lásd a dolgokat. Ha igazán szeretitek egymást, akkor megoldjátok a problémákat. A másik dolog,hogy a kettőtök keresete nem is kevés. Ebből azért kellemes életet lehet élni. Kis odafigyeléssel pedig spórolni is. ;)
Sok sikert, és légy pozitív!
Sajnalom, de nagyon szanalmas ez a kerdes es a hozzaallas! Eleve visszataszitonak erzem, ha valaki ennyire anyagias, de ha meg sirankozik is miatta, az mar sok!
Szerintem, mindenki sajat sorsanak kovacs. Ket megoldas van szamodra: vagy megelegszel azzal, amid van, vagy többet keresel! De az irigykedes es sirankozas nagyon sötet zsakutcaba vezet!
En is pont 30 leszek. Keszülök felmondani manageri allasomat, amivel kevesebb, mint 3 honap alatt lenne meg az autod, mert tul keves idöt tudok tölteni kedvesemmel es gyermeket vallalni is felesleges, ha allandoan uton vagyok. Inkabb belekezdek valami teljesen uj kalandba! Retina displays Macbook Pro-rol irok neked, zsebemben az 5S es termeszetesen valahol egy iPad is hever. Garazsomba meg nem fer az autom, mert elfoglaljak a motorok. Inkabb el sem arulom, milyen ora huzza a csuklomat. Szamit? Nekem annyia nem, hogy ragaszkodjak ezekhez. Persze tetszenek, szorakoztatnak, de vegül csak targyak! 5 napi tavolletet nem ernek meg! Ha mostantol kevesebböl kell megelnem, akkor is boldogabb leszek. De eleg valoszinü, hogy ezentul sem kell lejjebb adnom az igenyeimböl. Viszont sosem definialtam magam azzal, amit birtokolok, hanem, amit adni tudok. Legnehezebb pillanataimban is mindig szamithattak ram barataim, szeretteim!
Tudom, hogy ez mennyire frusztralhat, föleg, ha leirom, hogy belekezdtem vagy 3 egyetemi palyafutasba, de vegül diploma nelkül maradtam! Szüleim meg mindig csalodottak emiatt, mondvan, hogy nem aknaztam ki kepessegeimet. En viszont örülök neki, mert igy megmenekültem a te sorsod elöl! Nem kell csalodottan nezegetnem diplomamat, hogy miert nem valosulnak meg maguktol azok az almok, ami egy ilyen papirral jar. Jatek az elet! Ne vedd tul szigoruan. Ne foglalkozz azzal, hogy masnak mije van, hanem, hogy te mit szeretnel! Es ezert bizony tenni kell! Neha el kell engedni azt, ami biztosnak tünik, megha felsz is az ismeretlentöl! 2 diplomaval talan nem is vagy ennyire ostoba, mint ahogy kerdesedböl következtetni lehetne. Dönsd el, mit szeretnel elerni es legjobb esetben talalsz egy olyan utat, amit elvezet vegigjarni! Ha nincs hiteled, most meg megengedheted magadnak, hogy megtalald almaidat! Csak magadert felelsz es ez egy csodas szabadsag, amivel elned kell, ha el akarsz erni valamit!
Visszaolvasva eleg tavol all tölem, hogy igy kerkedjek, de ezzel tükröt szeretnek tartani neked. Rajtam es a szerencsemen mult, hogy elerjem, amit elertem es nincsenek anyagi gondjaim. Most rajtad all! Sirankozol meg vagy felfedezed, hogy vannak golyoid es kihuzod a fejed az igabol, amit magadra kenyszeritettel?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!