Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bolond vagyok, hogy ennek igy orulok?
Figyelt kérdés
Van egy fiú aki tetszik, párszor találkoztunk és olyankor mindig nagyon kedvesen mosolygott rám és a facebook-on is barátok vagyunk. Karácsonykor kiirtam, hogy az új évben nem fogok inni alkoholt, ma meg láttam, hogy jan 1 óta o is száraz és ennek annyira megorultem.
Nagyon gyerekes dolog? (tudom, csak ez legyen a problémám lol)
2013. jan. 9. 21:57
1/1 anonim válasza:
ha örülsz neki, akkor ne érdekeljen, hogy mi mit gondolunk róla
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!