Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok nálatok a csúnya pasi megbélyegzés egy férfira miért nem itt kezdődik (1. kép) és miért emeltétek fel a, , lécet" a csúnyasággal kapcsolatosan az átlagos pasikra is (2. kép)?
Ez nem vicc, ezt látom, hogy már az átlagos pasi is csúnyának tekintendő a nők 80%-ának. Hihetetlenek, igény a plafonon, de a testükön kívül a legtöbb semmit sem tud felmutatni. A kérdés nem provokálás, hanem valós helyzet feszegetése.
Egyik sem én vagyok, mielőtt valaki ezzel jönne, de makacs tények ezek, amiket mondtam.
Szabályt megszegő ember?
Akkor lehet neked tényleg az első pasi kellene, annak eléggé bűnöző képe van, lehet megszegne egy-két szabályt érted. Amúgy az első férfi, az híres Hollywoodi alak, több tucat horrorfilmben szerepelt már, pl a Sziklák szemében (Hills have eyes) is.
Nem hiszem, hogy ennyire lényeg lenne a külső.
De álljunk már meg! Mi az, hogy ti az öltözködés alapján már leírjátok, hogy kihülne a kapcsolatotok, unalmas meg stb...Egy fényképről hogy lehet megítélni valakit? Ez egy pillanatfelvétel, egy képen én is el tudnám játszani pl. a macsót, holott egyáltalán nem vagyok olyan. Valóban egy kis egyszerűség sugárzik róla, és? Lehet,ilyen napja volt. Lehet,hogy jobb fej ,mint innen bármelyikőtök.:) Vagy egyes nők járnának inkább egy jó kinézetű,de bunkó férfivel, mint egy átlagos, de jófejjel?
Szexuális kisugárzás..az kell..csak a dugás mindig,rögtön,azonnal...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!