Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok nagyon megharagudnátok ha nem kapnátok holnap semmit?
Figyelt kérdés
még nem a barátnőm, de nagyon tetszik (én is neki) de sajnos nem tudok neki venni semmit. (nem anyagi gondok miatt, teljesen más valami ami lényegtelen) haragudnátok?2014. febr. 13. 17:03
1/5 anonim válasza:
ilyen helyzetben nem megertenem!
2/5 anonim válasza:
haragudni nem haragudnék mert nem feltétlen kell hogy vegyél neki valamit ,,de mivel tetszesz neki számít rád .. és biztos vagyok benne hogy már annak is örülne ha annyit mondanál neki hogy boldog valetin napot vagy hogy írsz neki egy kártyára üzenetet és úgy kivánsz neki csak az a lényeg hogy ne hagyd cserben mert szerintem számít rád
3/5 anonim válasza:
"Mi lesz holnap?"
Na jó, komolyra fordítva a szót, ez egyén függő....én például tényleg elfelejtettem, hogy holnap Valentin-nap...
Ha olyan a kiszemelt lány, mint én nem veszi ezt ennyire komolyan....de ha neki ez fontos, akkor legalább egy tábla csokit adj neki...
4/5 Pain for Pleasure válasza:
Nem, mert én konkrétan teszek a Valentin napra, sőt akkor haragudnék meg, ha kapnék valamit ez alkalomból.
5/5 anonim válasza:
miért nem tudsz neki adni semmit? mi az a "láényegtelen" dolog?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!