Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Két lány van az életemben....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Két lány van az életemben. Nem akarok egyiknek se véget vetni?

Figyelt kérdés

Adva van egy lány, a lakótársam, van barátja, de rengeteget flörtölünk, már régről ismerem, volt egy kis "kavar" köztünk régebben(úgy másfél éve) akkor épp nem volt barátja, de nem jöttünk össze. Aztán most három hónapja betoppant az életembe egy másik leányzó, először csak barátok voltunk, majd... azóta ilyen "friends with benefits" szerű dolog alakult ki. Nem csak a szexet élvezem vele, hanem tényleg minden pillanatot amit kettesben töltünk. És most jön a csavar az első lánnyal továbbra is flörtölgettünk(azt azért mindig szabad nem?), erre egyszer csak az ágyban kötöttünk ki (nem feküdtünk le egymással, csak smároltunk, ölelkeztünk, stb...)és a barátjával is szakítani akar.

Nem tudom, hogy mit tegyek, nem vagyok szerelmes, de mindkét lányt kedvelem. Az lakótársammal lévő dolgokról a másik lány tud, a lakótársam viszont nem tud a másikról.

2014. febr. 12. 23:51
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Jól nyomod haver. Azt megértem, hogy nem akarsz egyiknek sem véget vetni, ki akarna. Azt viszont vedd figyelembe, hogy ez nem járható út hosszútávon. A lakótársad, ha már ki akarja dobni a pasiját, akkor egyértelmű a helyzet. A másik lány viszont mindig kapható egy kis szexre. Csinálhatod azt, hogy összejössz a lakótársaddal, a másik lánnyal meg néha lefekszel, de ebből nagy bukta lehet. Viszont ha nem akarod mindkettőt elveszíteni akkor válassz.
2014. febr. 13. 08:33
 12/14 anonim ***** válasza:
Csinálj belőlük háremet.
2014. febr. 13. 12:50
 13/14 anonim ***** válasza:

12

+1

2014. febr. 22. 22:52
 14/14 I.Love.Myself válasza:
Amíg nem szakít ténylegesen a barátjával addig egyértelmű a döntés. Sajnos ez gyakran csak hitegetés. Ez túl nagy ígéret. De én azt mondom ülj le a lakótársaddal és beszélgessetek a jövőről. Mit akartok,mit éreztek,hogyan tovább. De én a másik lányt választanám. Anniyra adja magát. Egy lány akivel nem csak a sex jó. Ritka az ilyen,meg kell becsülni. Képes lennél Őt szeretni? Csak ennyit kell eldöntened.
2014. febr. 22. 23:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!