Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Az itteni gyks lányoknak nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az itteni gyks lányoknak nem fontos az autó meg semmi sem egy pasin, csak legyen rendes, kedves, csak őt szeresse stb. Kamu?

Figyelt kérdés
Én főleg társkeresőzök. Ha összejön a randi, eddig 8 volt vagy lett volna, mind a 8 esetben a lány egy tapodtat sem mozdult, mindig nekem kellett 50-150 kilométert utaznom. Ha meg nem autóval érkeztem, hát elég furán néztek rám, egy 28 éves srácra. Kérdezték autód hol van, szervizben? Mondom az nincs, nincs rá szükségem (van csak régi, de ne ezért szeressenek már). Furán néztek rám mind a 8 an. 22-27 közötti lányokról volt szó. Nem cicababák voltak. Rossz lányokat fogtam ki? 8 ból 8? Lehet, de szerintem ez nem véletlen, ha most leírja 20 gyks lány egyszerre, hogy nem kell autó, jó külső semmi sem, akkor is megvan a véleményem erről.
2014. febr. 12. 20:53
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
nem szabad nekik hinni,csak a pénz,kocsi,lakás,sárm...kell nekik,de hisz tudod.
2014. febr. 12. 21:19
 12/16 anonim ***** válasza:
Miért utazol 50-150 kilométert egy bizonytalan kimenetelű randi miatt?
2014. febr. 12. 21:22
 13/16 anonim ***** válasza:
Mondjuk eleve 150 km-es távolság azért elég sok. Nem sokan vállalják be az ilyen távkapcsolatokat. Ott már tényleg kicsit necces a randizgatás, pláne ha még kocsi sincs egyikőtöknek sem (mondjuk ennyi erővel nekik is lehetne).
2014. febr. 12. 21:39
 14/16 anonim ***** válasza:
legalább próbálkozik a nagyobb táv ellenére is, csak ilyenkor nem kellene ezt felhozni h márpedig én annyit is utazom miatta...
2014. febr. 12. 21:46
 15/16 anonim ***** válasza:
De a netes társkeresés egyáltalán nem hatékony szerintem. Egy bármilyen rendezvényen sokkal több emberrel meg tudsz ismerkedni rövidebb idő alatt.
2014. febr. 12. 21:48
 16/16 anonim ***** válasza:
8%

azért mert a nők hülyék a vezetéshez, és elvárják h te furikázd őket, persze ingyé

meg a reklámokban ezt nyomatják, h az a FÉRFI aki furikázza a csaját, meg h az az igazán extrém ha a méregdrága verdád motorháztetőjén pakolod meg a csajt. azt hadd ne mondjam már h ezeket a reklámokat és hálivúdi gagyi filmeket az autógyártók végső sorban pedig az olajkitermelő vállalatok finanszírozzák h még több benzin fogyjon feleslegesen... mint anno ugye a cigigyártók pénzelték h a főhös melyik cigit szívja. a buta libák tehát végső soron a népbutításnak dőlnek be, amikor elvárják h Audival vagy Merdzsóval érkezz. úgyh nem kell velük törődni, 10-ból 1 nem ilyen, azt meg kell keresni, azt kész. az emberek 90%-a úgyis gyökér úgyh majd ők is találnak maguknak valami izomagyú, lesötétített Audival járó tagot. akinek az agya is le van sötétítve, persze.

2014. febr. 12. 22:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!