Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a közelemben van egy helyes srác, sose bírok megszólalni. Mit csináljak?
14 évesen én is hasonló gondokkal küzdöttem, mást nem tudsz mint hétköznapi dolgokról kezdesz el a kiválasztottal beszélgetni(lehetőleg úgy hogy ketten legyetek mert ha van ott még valaki akkor nehezebb szerintem) aztán jön minden magától. később ez úgyis megváltozik. én 25 múltam és a vőlegéynem szerint úgy kell engem lelőni ő szóhoz sem tud jutni mellettem.én egyéb helyzetekből merítettem a bátorságomat.sikerélmények után már a párkapcsolatban is könnyebb beszélni
ja és még valami ha a fiú beszédes szóval fog tartani és később már úgysem lesz szükség arra hogy beszéljetek...:-)
sok sikert!
Velem is ugyanez volt, csak én fiú vagyok, de alig bírtam kimondani egy normális mondatot, ha egy szép lánnyal beszélgettem, annyira zavarban voltam. És engem is hosszú évekig idegesített ez a dolog.
Nekem az idő oldotta meg. Azzal, hogy kicsit felnőttesebben álltam hozzá a dolgokhoz, könnyebbé vált a beszélgetés, de az izgulás sajnos ugyanúgy megmaradt.
Az átütő változást az hozta meg, hogy összejöttem egy lánnyal, aki mellett teljesen átalakultam. Az ő hatására történt bennem valami. Azóta folyton csak dumálhatnékom van, be nem áll a szám, ha lányokkal találkozom, és egyáltalán nem izgulok. Sose gondoltam volna, hogy ekkora változásra képes lehet valaki, amíg magamon nem láttam ezt.
az első válaszoló vagyok teljesen igaza van a 2. válszolónak
egy olyan ember kell hozzá aki megváltoztat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!