Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha a közelemben van egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a közelemben van egy helyes srác, sose bírok megszólalni. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Főleg,ha az aki nekem tetszik..és ezzel annnyira leégetem magam...nem tuodk mit tenni, egyszerűen nem bírok megmukkanni..semmi nem jut az eszembe..légyszi ne olynaokat írjatok,hogy kinövöm vagy még pisis vagyok..14 vagyok,és nagyon zavar....nem tudom mit tegyek..?
2008. júl. 20. 14:17
 1/7 anonim válasza:
mosolyogd elmagad es minden megy tovabb
2008. júl. 20. 14:24
 2/7 A kérdező kommentje:
persze....az nem oylna könnyű.
2008. júl. 20. 14:27
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

14 évesen én is hasonló gondokkal küzdöttem, mást nem tudsz mint hétköznapi dolgokról kezdesz el a kiválasztottal beszélgetni(lehetőleg úgy hogy ketten legyetek mert ha van ott még valaki akkor nehezebb szerintem) aztán jön minden magától. később ez úgyis megváltozik. én 25 múltam és a vőlegéynem szerint úgy kell engem lelőni ő szóhoz sem tud jutni mellettem.én egyéb helyzetekből merítettem a bátorságomat.sikerélmények után már a párkapcsolatban is könnyebb beszélni

ja és még valami ha a fiú beszédes szóval fog tartani és később már úgysem lesz szükség arra hogy beszéljetek...:-)

sok sikert!

2008. júl. 20. 14:32
 4/7 anonim ***** válasza:

Velem is ugyanez volt, csak én fiú vagyok, de alig bírtam kimondani egy normális mondatot, ha egy szép lánnyal beszélgettem, annyira zavarban voltam. És engem is hosszú évekig idegesített ez a dolog.

Nekem az idő oldotta meg. Azzal, hogy kicsit felnőttesebben álltam hozzá a dolgokhoz, könnyebbé vált a beszélgetés, de az izgulás sajnos ugyanúgy megmaradt.

Az átütő változást az hozta meg, hogy összejöttem egy lánnyal, aki mellett teljesen átalakultam. Az ő hatására történt bennem valami. Azóta folyton csak dumálhatnékom van, be nem áll a szám, ha lányokkal találkozom, és egyáltalán nem izgulok. Sose gondoltam volna, hogy ekkora változásra képes lehet valaki, amíg magamon nem láttam ezt.

2008. júl. 20. 14:33
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

az első válaszoló vagyok teljesen igaza van a 2. válszolónak

egy olyan ember kell hozzá aki megváltoztat

2008. júl. 20. 14:39
 6/7 anonim ***** válasza:
Nekem épp a társasági megoldás jött be. Tudod, a barátnők, meg a haverok, együtt, én könyebben megfeledkeztem róla hogy ott vannak a srácok, ha a barátnőim támogattak, meg az ő fecsegésüket ugye nem lehet szó nélkül hagyni. Valami közös feladat a suliban megintcsak segíthet (ahhoz muszi beszélnetek)...
2008. júl. 20. 17:51
 7/7 A kérdező kommentje:
pont ez volt tegnap..3an voltunk..Ő egy barátnpm meg én..és kb az volt az egész,hogy ők ketten beszélgettek,mert nem mertem megszólalni...de abarátnőm segített,mondta hogy mondjak én is már valamit,de semmi éprtelmes nem jutott az eszembe, mert féltem,hogy leégetem magam azzal,amit mondok...:(
2008. júl. 20. 18:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!