Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A nem túl jóképű pasik zömének...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nem túl jóképű pasik zömének bele kell törődnie, hogy csak olyan párja lehet, aki nem igazán vonzó?

Figyelt kérdés
2014. febr. 11. 22:12
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%

"Mi értelme olyannal együtt lenni, aki nem is tetszik?"

épp ezt kérdezik a lányok is a kérdésedet meglátva......

2014. febr. 11. 22:18
 12/21 anonim ***** válasza:

Nekem miért kéne egy olyan pasival együtt lennem, aki nem vonzó számomra?

11-es +1.

2014. febr. 11. 22:20
 13/21 anonim ***** válasza:
előbb-utóbb mindenki megtalálja... édes istenem
2014. febr. 11. 22:21
 14/21 anonim ***** válasza:
100%

Ez nem igaz! Szerintem én egy erős 5-ös lehetek, mégis nagyon gyönyörű és vonzó barátnőm van. El sem mertem ilyen képzelni. Ja és mellette még elég ge*i is vagyok,úgy természetre.

23/F

2014. febr. 11. 22:21
 15/21 anonim ***** válasza:
60%
Ha itt sírtok akkor ja... ilyen szánalmas embereket... én se vagyok egy nagyon szép teremtés,de vannak barátaim,jól öltözködöm,van stílusom,sportolok,bulizok,csajozok hidd el voltam már olyan lánnyal akiről soha nem hittem volna,hogy összejön...
2014. febr. 11. 22:22
 16/21 anonim ***** válasza:
64%

sok hülye válasz -.-"

nem attól függ egy kapcsolat hogy hogy nézel ki hanem hogy milyen vagy/milyenek azok a lányok akikkel ismerkedsz!

pl: van egy gebe átlag alatti haverom akinek sok szép csaja volt. a gyerek kissé bolond és köcsög. azokkal a lányokkal én nem birtam semmit elérni azzal hogy kedves voltam az én átlagos kinézetemmel.

szóval mindegy milyen vagy valahol vannak olyanok akik rólad álmodnak! :)

2014. febr. 11. 22:24
 17/21 anonim ***** válasza:
60%
Külsőleg egyáltalán nem tartom magam vonzónak, egyedül a magasságom ami talán ebbe a kategóriába esne, mégis összejönne 2 átlagon felüli külsővel rendelkező lány is, de sajnos egyikhez sem tudok vonzódni.. Így marad az egyedüllét, akivel el tudnám képzelni annak a lánynak esze ágában sincs érdeklődni irántam..
2014. febr. 11. 22:25
 18/21 anonim ***** válasza:
64%

Nekem az a vicces, hogy tényleg sok pasi sírdogál, hogy milyen felszínesek a nők, csak a külső számít nekik, nem úgy, mint a férfiak! Aztán mikor arra kerül a sor, hogy ők akkor végül is milyen barátnőt szeretnének, mi a válasz? Vonzót, szépet! :D

Egyébként tényleg nem lehet tudni, hogy kinek lesz vonzó, vagy kevésbé vonzó párja, sőt a vonzó sem ugyanazt jelenti mindenkinek, úgyhogy kár rágörcsölni.

2014. febr. 11. 22:28
 19/21 anonim ***** válasza:
Itt vagyok... nincs kocka hasam. 105kg vagyok, nem vagyok a leghelyesebb. De mégis amikor qz exemet kiválasztottam kb 10en akartak tőlem kapcsolatott... és nem a legcsúnyábbak. Bármelyik pasi megfordul utánnuk. Az exem után is nap mint nap. Csajok 50% egy férfit keres aki nem búj el ha zaklatják őket, hanem kiáll a barátnőjéért... akivel elvan... én nap mint nap kötekedtem a barátnőmmel és a végén jókat nevettünk. A másik 50% meg egyszerűen k**va... csak nincs rájuk írva :D Az a lényeg hogy ne menj utána mint egy pincsi... légy tapló csak ne vidd túlzásba :D Vedd észre a jelzésit. Én mindig ilyen voltam és valahogy jól alakult. Sok sikert!:)
2014. febr. 11. 22:48
 20/21 anonim ***** válasza:
Nekem soha nem tetszettek a túl jóképű pasik. Persze, megnéztem őket, mert mindenki szereti nézni a szépet. De az igazság az, hogy valaki nem attól lesz vonzó, mert jóképű. Ezer más összetevője van, ráadásul mindenkinek más tetszik.
2014. febr. 11. 22:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!