Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A lányok legtöbbjénél igaz,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányok legtöbbjénél igaz, és ha igen akkor miért, hogy jóképű pasikkal így járnak mindig?

Figyelt kérdés

[link]

Kihasználja őket a pasi, majd sírnak egy kört és mondják a rendes srácnak, hogy soha többet jópasi, aztán kezdődik újra a folyamat. Amíg lelki roncs nem lesz a nő. Sokszor láttam ezt, pedig nem voltak annyira buták ezek a lányok (jogász, közgazdász, gyógyszerész nőt is iemerek ilyet)..

2014. jan. 24. 17:16
 1/8 anonim ***** válasza:
Mert túl nagy az egójuk, hogy egy átlagos fiúval lássák őket...az érzelmek meg nem is érdeklik őket.
2014. jan. 24. 17:18
 2/8 Zakathol ***** válasza:
87%
Az, hogy valaki tanult, még nem zárja ki, hogy buta(nem életrevaló, hülye gondolkodású, stb..) legyen. A két dolog azért némileg különbözik.
2014. jan. 24. 17:18
 3/8 anonim ***** válasza:
mivel ők is jól néznek ki ezért ez alanyi jogon jár nekik, és megtehetik meg is teszik h ilyen férfit válasszanak, pláne ha még diplomások is, van egy szint aminél lejjebb nem adják...annak meg csak örülök ha lelki roncsok lesznek, én már úgy vele hogy akkor "dögöljön meg a szomszéd tehene is"
2014. jan. 24. 17:26
 4/8 anonim ***** válasza:
Nem igaz, az, hogy valaki bunkó és átver vagy hogy kedves és normális nem attól függ, hogy jóképű vagy átlagos.
2014. jan. 24. 17:34
 5/8 anonim ***** válasza:

Dehogy járnak mindig így. Tényleg van néhány olyan példa, hogy valaki rosszul választ, az én legrosszabb választásom például egyáltalán nem volt jó pasi, viszont rendes srácnak tűnt. Úgyhogy attól, hogy valaki nem túl jóképű és rendesnek mutatja magát, ugyanúgy rá lehet vele faragni.

Nem a külsőtől függ, hogy ki hajlamos arra, hogy kihasználja a másikat.

2014. jan. 24. 17:43
 6/8 anonim ***** válasza:
Nem értelme olyannal randizni, akihez nem vonzódsz, a kinézetnek meg nem sok köze van a tisztességhez. Én a legdurvább történeteket rossz pasikról hallottam.
2014. jan. 24. 17:56
 7/8 anonim ***** válasza:
nincs értelme
2014. jan. 24. 17:56
 8/8 anonim ***** válasza:
Én is ismerek ilyeneket. 3x korukig ezt fogják játszani, aztán akkor majd jönnek a "rendes pasik", hogy gyereket csináljanak nekik, vagy felneveljék a már megszületett lurkókat. Ilyen az élet...
2014. jan. 24. 19:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!