Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Írjak neki ma, hogy nézte már a filmeket mire menjünk?
Figyelt kérdés
Pénteken randiztam egy lánnyal, aki az osztálytársam. Szerintem jól sikerült, állítása szerint jól érezte magát, korizni voltunk a vége felé a kezét is megfogtam. Első randija volt mindkettőnknek. Ma is mosolygott rám párszor suliban. Randi végén mondtam hogy mehetnénk jövő héten is valahova pl. Moziba. Vasárnap írtam neki Éppsegben haza ért - e stb.. Mondtam hogy választhat filmet, bármi lehet, azt mondta választ egyet de amúgy nem választ jól filmeket.. Meg mondta írjam le a számom mert neki nincs meg az enyém. Ma írjak neki hogy nézte már a filmeket? Szerintetek akkor majd ha haza kísérem adhatok neki egy szájra puszit? :D (meg moziban tervezem atolelni vagy a kezét meg fogni már ott, meg ha kiserem haza.)2014. febr. 11. 15:21
1/1 anonim válasza:
milyen aranyos :)
írj persze :)
ha a moziban engedi az ölelést meg mindent, akkor simán mehet a szájra puszi is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!