Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tanácsolnátok egy ilyen helyzetben?
Próbáld ki. Ha tényleg erre van szükséged, akkor az pár hónapon belül kiderül. Előtte persze közöld a lánnyal, hogy még nem vagy biztos semmiben, és ne ígérj neki semmit.
Elhíresztelni, hogy mi van köztetek csak akkor érdemes, ha tényleg őt érzed a párodnak. Viszont előfordulhat, hogy pár hét után megtetszik egy srác, hiába van csajod. Akkor ez a terep nem neked való.
Sok sikert az önmegismeréshez!
Tedd azt,amit a szíved diktál!
Másokkal pedig ne foglalkozz.Ez a te életed nem pedig a szüleidé...
én semmiféleképpen nem ajánlanám, hogy csak a szexuális oldalát használd ki a dolognak!
inkább az érzékiséget (ne az érzelmeket) helyezd előtérbe. szerintem fontos, hogy a lelkét tudd megszeretni az embereknek. (persze sosem mindegy, hogy az a lélek milyen testben van.)
ne "gyertek össze", csak érezzétek jól magatokat. együtt.
A többséggel ellentétben szerintem csak akkor menj bele vele egy kapcsolatba, ha biztosan akarod. A biszexualitást "próbálgatni" bárkin lehet, de ő szerelmes belés. Ha nem ígérsz neki semmi komolyat, akkor sem hiszem, hogy jó ötlet más érzésein kísérletezni. Kapcsolat nélkül is rá fogsz jönni, hogy ha szereted ("úgy"). Ami ha meg bekövetkezik, akkor hidd el, megéri belmenni. Nem jó más véleménye szerint alakítani az életedet. Tanácsokat sosem árt meghallgatni, de mindig azt kövesd, amit belül jónak érzel! A családodat nem ismerem, én is féltem nekik elmondani, most viszomt már örülök, hogy túl vagyok rajta. Azóta érzem magam igazán szabadnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!