Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy férfi fütyörészni kezd a közelembe, az mit jelent (esetleg sejtet)? Takarhat úgymond szexuális töltetet?
Tehát konkrét, kivehető dolgot (is) jelenthet vagy csak szimplán jól érzi magát, és lazulva van?
Egy kis körítés:
Diákként dolgozom egy helyen (már úgymond visszatérőként, mert volt egy több mint félév kiesés, amikor nem kért diák munkaerőt az adott hely), és pl. most valamelyik nap is, dolgoztunk a gépnél, szalagnál, és jött egy egyik minőségellenőr férfi (aki ismer látásból régebbről onnan), megállt ott mellettem/közelemben és miközben vizsgálta az anyagot minőségi szempontból, elkezdett fütyörészni.
Eddig ez így akár logikátlan kérdés is lehetne, de mi van, ha megérzett valamit a bennem pezsgő, megfelelő férfikisugárzás esetén hamar fellobbanó vágyból? - ami jól elrejtve létezik, megfegyelmezve, tehát ez ilyen kifinomultan működik, és talán mutatkozik meg, nem kitárva magát.
jajjj XDDD értem, értem...
de te is, hogy én meg nem arról beszélek épp
Ebbol meg milyen szex lesz ;)
Nekem is igy kezdodott,mar agyamra ment a futyoreszese :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!