Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy férfi fütyörészni kezd a közelembe, az mit jelent (esetleg sejtet)? Takarhat úgymond szexuális töltetet?
Tehát konkrét, kivehető dolgot (is) jelenthet vagy csak szimplán jól érzi magát, és lazulva van?
Egy kis körítés:
Diákként dolgozom egy helyen (már úgymond visszatérőként, mert volt egy több mint félév kiesés, amikor nem kért diák munkaerőt az adott hely), és pl. most valamelyik nap is, dolgoztunk a gépnél, szalagnál, és jött egy egyik minőségellenőr férfi (aki ismer látásból régebbről onnan), megállt ott mellettem/közelemben és miközben vizsgálta az anyagot minőségi szempontból, elkezdett fütyörészni.
Eddig ez így akár logikátlan kérdés is lehetne, de mi van, ha megérzett valamit a bennem pezsgő, megfelelő férfikisugárzás esetén hamar fellobbanó vágyból? - ami jól elrejtve létezik, megfegyelmezve, tehát ez ilyen kifinomultan működik, és talán mutatkozik meg, nem kitárva magát.
Köszönöm a többségében "hasznos" válaszokat,
viszont mivel én voltam ott abban a helyzetben, és ismerem a körülményeket, "előzményeket", nem tartom kizártnak, hogy a fütyörészésében ne lett volna semmi célzó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!