Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon bejön 1 csaj de eddig még csak barátok vagyunk, de én többet szeretnék hogy agyam tudtára?
Megismerkedtem egy csinos csajjal jó barátok lettűnk sokat, találkozgatunk elégé jól megismertem, mer ez nálam fontos, hogy tudjak róla mindent meg akartam mondani neki, mit érzek iránta, de nem volt rá időm, mert elment nyaralni 2 hétre igaz hogy csak 3 napja ment el
De nagyon hiányzik.
és minden percbe csak rátudok gondolni másra nem őszzavar, hogy mondjam, meg neki mit akarok tőle (várjam, meg míg hazajön vagy telefonon) vagy menyek el hozzá, ahol nyaral, mert kérdeztem milyen messzi megy csak annyit mondott autóva biztos odaérné 1 orra alatt meg odatalálnák ezzel mire célzott? Írjatok valami hasznos tanácsot fontos lene.
Várjam meg amíg felhív vagy megcsörget vagy egy kicsit később felhívjam vagy sms írjak neki ?
Mit csináljak írjatok jó tanácsot fontoslene.
És ha megkérdezi neme, eljönnék hozzá akkor már, lehet esélyem nála?
egyelőre sztem elég, ha egy sms-t írsz neki, de ne bombázd vele folyton üzenetekkel:)
csak akkor beszélj neki az érzéseidről, ha élőben beszélgettek, tehát várj még a vallomással, míg hazajön. semmiképp se látogasd meg ott, ahol nyaral, mert egyrészt tolakodásnak vehetné, és váratlanul érhetné őt, amit nem biztos hogy jól reagálna le. másrészt a szülei sem lennének feldobódva egy váratlan hódolótól:)
egyébként biztos vagyok benne, hogy van esélyed a lánynál, csak a következő dolgokra figyelj: soha ne játszd meg magad; légy őszinte, nyitott és érdeklődő; legyen humorérzéked (de ne süss el percenként poénokat, nem kell túlzásba esni); és végül: tudj nagyon szeretni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!