Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nagyon bejön 1 csaj de eddig...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon bejön 1 csaj de eddig még csak barátok vagyunk, de én többet szeretnék hogy agyam tudtára?

Figyelt kérdés

Megismerkedtem egy csinos csajjal jó barátok lettűnk sokat, találkozgatunk elégé jól megismertem, mer ez nálam fontos, hogy tudjak róla mindent meg akartam mondani neki, mit érzek iránta, de nem volt rá időm, mert elment nyaralni 2 hétre igaz hogy csak 3 napja ment el

De nagyon hiányzik.

és minden percbe csak rátudok gondolni másra nem őszzavar, hogy mondjam, meg neki mit akarok tőle (várjam, meg míg hazajön vagy telefonon) vagy menyek el hozzá, ahol nyaral, mert kérdeztem milyen messzi megy csak annyit mondott autóva biztos odaérné 1 orra alatt meg odatalálnák ezzel mire célzott? Írjatok valami hasznos tanácsot fontos lene.

Várjam meg amíg felhív vagy megcsörget vagy egy kicsit később felhívjam vagy sms írjak neki ?

Mit csináljak írjatok jó tanácsot fontoslene.

És ha megkérdezi neme, eljönnék hozzá akkor már, lehet esélyem nála?

2008. júl. 19. 20:02
 1/6 anonim ***** válasza:
szerintem jelentkezz te előbb hisz te vagy a fiú. a családjával ment nyaralni?csak mert lehet h nem örülne az apukája ha beállítanál.mondjuk ha ő hív az más. viszont bókolj a lánynak minél többet,de az ézéseidet hatásosabb ha élőben mondod el.
2008. júl. 19. 20:53
 2/6 anonim ***** válasza:

egyelőre sztem elég, ha egy sms-t írsz neki, de ne bombázd vele folyton üzenetekkel:)

csak akkor beszélj neki az érzéseidről, ha élőben beszélgettek, tehát várj még a vallomással, míg hazajön. semmiképp se látogasd meg ott, ahol nyaral, mert egyrészt tolakodásnak vehetné, és váratlanul érhetné őt, amit nem biztos hogy jól reagálna le. másrészt a szülei sem lennének feldobódva egy váratlan hódolótól:)

egyébként biztos vagyok benne, hogy van esélyed a lánynál, csak a következő dolgokra figyelj: soha ne játszd meg magad; légy őszinte, nyitott és érdeklődő; legyen humorérzéked (de ne süss el percenként poénokat, nem kell túlzásba esni); és végül: tudj nagyon szeretni:)

2008. júl. 19. 21:13
 3/6 anonim ***** válasza:
szerintem személyesen mond meg neki..de tiszta romantikus lenne h ha utánamannél:)
2008. júl. 19. 21:51
 4/6 anonim ***** válasza:
Mindenképpen személyesen mondd el neki,ne telefonon,meg sms-ben.Addig meg hívd fel,amikor tudod,biztosan neki is jól esne,ha hallana téged+írj sms-t.(gondolom ő is hív,ír).Magadtól szerintem meg ne menj csak úgy oda,mert ha a szüleivel van esetleg,nem tudni,hogy jönne ki ez.Ha ő mondja,hogy látogasd meg,akkor ne gondolkozz rajta,menj el hozzá.
2008. júl. 19. 22:09
 5/6 A kérdező kommentje:
kősz a tipeket de váromég a hozá szolásokat
2008. júl. 19. 22:29
 6/6 anonim válasza:
Szóval én is ilyen helyzetben vagyok, csak azért mi sokkal lazábban kezeljük ezt. Nekem a csaj hamarabb adta a tudtomra, hogy mit is akar tőlem, így könnyű a helyzet. Én ezt a dolgot nem sietném el... Szerintem egyáltalán nem jó, ha telefonon mondod el neki. Várd meg míg hazajön, és majd akkor vallj neki szerelmet :)! Legjobb, ha elhívod valahová, és amikor csak kettesben lesztek, akkor szépen elmondod neki, érdemes nem el sietni. Én nekem a bnőm 2 napra ment el és akkor is hiányzott :):D Ez normális, ha valaki iránt érzel valamit.
2008. júl. 19. 22:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!