Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit mondjak egy lánynak telefonon miről beszélgessünk még csak egyszer taliztunk mostanában mintha távolodna tőlem miről beszélgessünk?
Figyelt kérdés
18F2014. febr. 7. 19:12
1/2 Moszuke válasza:
közepes témák:
ki miben hisz, ki hogy képzeli a jövőt, a saját jövőjét, ki mi nélkül nem tudna élni, kinek mi a fontos az életben, esetleg kitérni a szülőkre, barátokra is.
gagyi téma:
időjárás
legjobb téma:
mikor találkoztok ismét? //és majd személyesen beszélgettek.
2/2 A kérdező kommentje:
A következő találkozás bele lett szőve, csak több minden szóba került de az idő is mert ő Veszprémbe lakik én meg messzebb és más az idő is.
Csak az bánt hogy az elején többet beszélgettünk meg facen is írtunk most meg pusztán annyi van hogy én felhívom telefonon időnként facen állítólag amúgy sincsen fent persze lehet csak nekem nincs fent de nem látom hogy aktív lenne. elvileg megint találkozunk majd de csak délután, mert iskolában van ő is
2014. febr. 7. 19:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!