Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nagyon izgulok, mit csináljak?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon izgulok, mit csináljak? Miről beszélgessünk?

Figyelt kérdés
Van egy fiú, akivel régebb óta ismerjük egymást de csak felszínesen, köszönés szinten. Nekem mindig szimpatikus bolt és láttam, hogy ő is szokott nézegetni. Egyik rá írtam fb-on, de nem ilyen ismerkedősen, hanem egy hétköznapi kérdéssel. Abból kiindulva jól elbeszélgettünk. Majd másnap ő írt rám. Akkor is jól elvoltunk, nagyon kedves :) Elhívott korizni! Most nagyon izgulok, mert bejön ez a srác és jó benyomást szeretnék tenni rá. De félek, hogy élőben nem tudok majd mit mondani, vagy hülyét csinálok magamból... :D
2013. dec. 30. 09:16
 1/6 A kérdező kommentje:
szimpatikus volt* Egyik nap*
2013. dec. 30. 09:17
 2/6 Liliom90 válasza:
100%
Viselkedj hétköznapi módon,annyit mutass meg magadból amilyen vagy,azon ne izgúlj nem lesz miről beszélgetni,dehogy nem lesz,majd te is és ő is felhoz egy-egy témát,hozzáfűzni valód meg biztos lesz.
2013. dec. 30. 09:25
 3/6 anonim ***** válasza:
Persze nem annyira bonyolult ez,ne akard másnak mutatni magad mint amilyen vagy.Téma lesz ezrével,nem ezen múlik a dolog,a fiúnak biztosan bejössz mert felkeltetted az érdeklődését.
2013. dec. 30. 09:36
 4/6 anonim válasza:
Mond h szivsen leszopod onnantol tied a palya xd
2013. dec. 30. 11:40
 5/6 anonim ***** válasza:
Ha elhívott, akkor te is bejössz neki, legalábbis meg akar ismerni jobban. Találkoztok, köszönés, hogy vagy?, "végre élőben is beszélünk", elmondod (csak annyit), hogy szimpatikus neked (ezzel nem csapsz a téma közepébe, mert ez egyszerű baráti szinten is van). Mondd el neki, hogy kellemes társaság, máskor is lehetne ilyen, aztán majd szép lassan kialakul a dolog.
2013. dec. 30. 20:33
 6/6 anonim válasza:

Viselkedj hétköznapi módon, ahogy a kedves első válaszoló is írta:)

Esetleg képzeld azt, hogy ő csak egy barát és akkor ez lehet, hogy segíthet:)

Egyébként semmi értelme nincs izgulni, ha tetszel neki, akkor csinálhatsz magadból bármilyen hülyét, mondhatsz neki bármit, akkor is tetszeni fogsz neki... :)

Szerintem hagyd, hogy ő kérdezgessen téged, ha ő kérdez akkor neked csak válaszolnod kell ami biztos, hogy menni fog.

Ne izgulj és sok sikert :)

2014. jan. 2. 16:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!