Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért izgulok ennyire?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért izgulok ennyire?

Figyelt kérdés
Egy lánynak szeretném elmondani mit érzek iránta, de félek hogy elutasít... nem vagyok egy nőcsábász, viszont nagyon ragaszkodó típus vagyok. Ezért is izgulok hogy mi lesz ebből, valami tipp ez ellen?
2013. okt. 25. 19:18
 1/5 anonim ***** válasza:
dreher
2013. okt. 25. 19:18
 2/5 anonim ***** válasza:
essél túl rajta :) ad jeleket feléd nézve? :)
2013. okt. 25. 19:21
 3/5 A kérdező kommentje:
Józan akarok lenni azért :D (mert hát egy sör nem sör ;))
2013. okt. 25. 19:21
 4/5 A kérdező kommentje:
Jelnek tekinthető, hogy volt mikor hamarabb végeztünk suliban pl, és elhívott hamburgerezni, ketten voltunk csak, beszélgettünk egy jót stb. jól éreztük magunnkat.. mással még nem volt így, ja és utánna érdeklődött hogy van e most barátnőm vagy volt e komolyabb kapcsolatom... aztán elmesélte az ő barátját is miért szakított vele meg stb... szerintem ilyen dolgokról másnak nem beszélne még a legjobb barátnőjének sem mond el ilyet, ezt onnan tudom hogy velünk van ő is szinte mindig és ismerem már :)
2013. okt. 25. 19:23
 5/5 anonim ***** válasza:
mond el neki levegő vétel nélkül. Úgy gyorsan túl leszel rajta. :D
2013. okt. 25. 19:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!