Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A "normális" lányok könnyedén találnak párt, aki pedig nem, annak mindenképp van valami defektje?
Figyelt kérdés
2014. febr. 5. 15:29
11/13 anonim válasza:
Nekem annyi a defektem, hogy túlságosan zárkózott vagyok, nehezen nyílok meg. És még nem találtam párt magamnak...
12/13 anonim válasza:
Én normális vagyok. Csak annyi a defektem, hogy félénk vagyok. De nem hinném hogy ez elfogadhatatlan... Nőként az első pasitól kezdve... 5 év után találtam olyan párt akibe szerelmes lettem, és közös jövőt tudtunk tervezni mert alkalmas volt rá. És még így is viszonylag fiatalon találtam meg. 24 évesen. Vannak akik ennél sokkal rosszabbul járnak.
Szintén 28 éves barátnőim közül csak 1nek van komoly párkapcsolata, én házas vagyok, a 2 másik lány meg egyedül van, éve óta nem találnak normális pasit, pedig nincs velük semmi baj. Normálisak, és helyes lányok. Az egyik kifejezetten szép is. Szerintem.
13/13 anonim válasza:
Relatív h kinek mi a normális....de egyébként nem....pont h nem találnak könnyedén párt....a pasikat elijesztik az ilyen nők vagy én nem tudom....de pl felém se mernek közelíteni...fogalmam sincs h miért...:/ kisebb v nagyobb defektje pedig mindenkinek van....:P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!