Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire gáz, ha szájszag miatt randik előtt vagy közben öblögetni szoktam Listerine-nel?
Figyelt kérdés
Elég büdös a szám, de nem tudom miért. Lehet örökletes, nagyapámnak is sokszor büdös volt a szája. Hiába mosom, fél óra múlva már kellemetlen szagú, persze nem megcsókolhatatlan kategória. Van egy szuvas fogam (a többi rendben van teljesen), de mikor nem volt, akkor is volt erős szaga hiába mostam. Lehet fogkövem is van, nem tudom. De inkább a rossza baktériumok miatt lehet ez, amik ott tenyésznek. Valszeg nincs nyitott gyomorszájam, mert az szinte mindig refluxal jár, az talán nincs. Majd kiderül. Most pénteken és szombaton 1-1 lánnyal fogok randizni, de nem lesz fura ha 2-3 óránként öblögetni meg fogat mosni fogok, hogy ne legyen büdös a szám. Lehet a lányok megértenék, ha elég intelligensek. Vagy tegyem ezt feltűnés nélkül? Biztos megértik, hogy nem akarok nekik csalódást okozni, nem jó dolog büdös szájú emberrel lenni. Bár lehet ha sok gyümölcsöt és vizet innék, akkor el lehetne nyomni. Vagy dohányozni kellene, az tutira elnyomná, viszont az rosszabb mint a szájszag. Nem tudom.2014. febr. 4. 22:11
11/20 anonim válasza:
hát számomra ez elég taszító lenne már bocs.. ehhez nem intelligencia kell hogy megértsék, ez egyszerűen taszító. csináld akkor úgy hogy ne lássák, nekem is vannak problémáim de nem dörgölöm egy férfi orra alá se akivel találkozok, vannak olyan dolgok amiket magadban kell elintézned és nem kell hogy tudjon róla a párod.
12/20 A kérdező kommentje:
Akkor kénytelen leszek dugiban csinálni.
2014. febr. 4. 22:36
13/20 anonim válasza:
Teljesen egyetértek a 11-essel! Amúgy ha választanom kéne nekem, inkább a cigiszag mint a szájszag..
14/20 anonim válasza:
az egy dolog, hogy megpróbálod finoman elrejteni... de egész életedben kellemetlen lehet. Inkább azt javasolnám, fordíts rá időt ha zavar, rendezd el a fogaidat, s mégis tart, akkor meg máshol kell megkeresni a bajt. Ha "csak" örökölt, akkor pech, ha meg a gyomorral van a baj, azt is meg kell oldani.
15/20 A kérdező kommentje:
Cigiszagot arra értettem, hogy egy olyan lánynál aki nem dohányzik és nem bírja a cigiszagot.
2014. febr. 4. 22:45
16/20 anonim válasza:
Vodkát iszogass az nekem mindig elviszi a rossz szájszagom :D kiírtja a bacilusokat :D
17/20 A kérdező kommentje:
Biztosan örökölt, nagyapámnak tökre ilyen volt. Apámnak meg semmi nem volt, ha egy hónapig nem mosott fogat, akkor sem volt. Amúgy meg el vagyok vele így életem végéig is, nem zavar. Ha meg nem lehet vele mit kezdeni, akkor így kell leélnem az életemet a jövőbeli párommal. Ha bele gondolok, hogy reggel a buszon minden második embernek dől a szájából az áradat, akkor nem vagyok annyira fura.
2014. febr. 4. 22:47
18/20 anonim válasza:
Ha már csinálod, csináld diszkréten. Pl: én sem azt mondom, hogy kimegyek a mosdóba, épp tampont kell cserélnem, mert mentstruálok... Egyszerűen csak kimegyek a mosdóban
19/20 anonim válasza:
Miért rohadnak a fokaid? Amúgy meg nem gáz hogy tenni próbálsz a szájszag ellen de én a főokot keresném meg ami miatt kialakult és tennék ellene.
20/20 anonim válasza:
Én is összeakadtam 2 pasival is, akiknek olyan volt a szájuk szaga, mintha bele sz..rtak volna konkrétan... és csodálkoztam hogy nem tettek érte semmit....
Én pl rágózom diszkréten. Ha elmegy az íze, másikat veszek be és ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!