Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok miért vallják azt a nézetet hogy kizárólag csak is a pasi kezdeményezhet?
"16. Mindenki megtette a magáét az ismerkedésért, csak mindenki a maga módján. Ezt a férfiak mindig is tudták (persze vannak kivételek, de ez már az ő dolguk) és nem is igazán szerették, ha egy nő odadobta magát eléjük. Mindegy. Szerencsére vannak még a világon elegen olyan férfiak, akik ilyen értékrendet képviselnek. Akik meg nem, hát éljék a kis maguk életét, biztos találnak ők is nőt maguknak olyat, aki szeret kezdeményezni."
Én nem azt mondom, hogy ott helyben tépd le a ruhádat, vagy azt hogy azt mondod: - tégy magadévá! Meg hagyod megdugatni magad 2 perc után.
Én arról beszélek, hogy TE is elhívhatsz valakit, TE is elmondhatod, hogy te bazze tetszel, TE is tehetsz komolyabban az ismerkedésért az aranyos mosolygáson kívül. Most minden nő tegye fel magában a kérdést, hogy hány férfit szalasztottak el aki tetszett nekik, azért mert várták a sültgalambot, vagy várták hogy történjen végre valami? Nem egyet az biztos.
Milyen értékrendekről beszélsz? Amikor a férfiak és nők már 1-3 alkalom után lefekszenek, meg az ismerkedés onnan kezdődik hogy kavartak ami jobb esetben csókolózást jelent meg pettinget, rosszabb esetben már simán dugást. Meg mindenki megcsal mindenkit kapcsolatban, házasságban. Ilyen elvárásokat támasztani és a 21. században nettó hülyeség és lustaság elvárni.
Férfi és kisfiú között pont a nyafogás az egyik különbség.
Ezért nem kell senkinek aki nyafog.
"Én arról beszélek, hogy TE is elhívhatsz valakit, TE is elmondhatod, hogy te bazze tetszel, TE is tehetsz komolyabban az ismerkedésért az aranyos mosolygáson kívül."
Jó, aki ezt szereti, csinálja ezt, szíve joga, én így nem szeretem és a férjem sem, ő inkább kezdeményező. Senkit és semmit nem szalasztottam el így, nem is lehetett volna erről szó, mivel én alapból nem kedvelem az olyan típusú férfiakat, akik a nőktől várják a kezdeményezést és nem elég határozottak, hogy ők tegyék meg.
Azt viszont nem hiszem, hogy egyetlen nő sem kezdeményezne a neki tetsző férfinál. Mindenki válassza a neki megfelelő embert és ennyi.
"Dowd nevű felhasználó válasza:
Férfi és kisfiú között pont a nyafogás az egyik különbség.
Ezért nem kell senkinek aki nyafog."
Jaj öcsém ez akkora baromság, hogy majdnem lefordultam a székről a röhögéstől! :DDD
Pfhh...ez nagyon jó volt :)
Igazából nem is az a probléma, ha a férfi nem mer kezdeményezni, mert majd maximum idővel jön egy nő az életébe, aki pont olyan, hogy ő meg mer.
Hanem az, hogy nem mer kezdeményezni és a nőket szólja le, hogy ők miért nem mernek. Vagy nem akar kezdeményezni és papol, hogy bezzeg a nők sem akarnak.
Egy nőt nem tudtok felszedni, a bal markotokkal vagytok kapcsolatban és ezért az összes nőt általánosítva lehordjátok mindennek. Grat fiúk, ennél a kérdésnél is alakítottatok! :) Csak ne csodálkozzatok, ha a mostani helyzetetekben nem fog változni semmi.
Akinek nem inge, ne vegye magára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!