Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok miért vallják azt a nézetet hogy kizárólag csak is a pasi kezdeményezhet?
Nem hiszem, hogy a lányok nem kezdeményeznek.
Ők inkább csak szeretik megteremteni az ideális lehetőséget, hogy a nekik tetsző srác tudjon lépni.
pl: tőled kéri el a házit, téged kérdez meg ha valamit nem tud, mosolyog, jelzést ad más módon a maga női módján. Egyszóval én kezdeményezés alatt nem csak azt értem, hogy odamegy, és randit kér, hanem aktivan,
de fű alatt lehetőséget is teremt arra, hogy lehessen nála kezdeményezni.
Én amondó vagyok mindkét nem kezdeményez ha akar, a módszerek a mások, és nem feltétlenül olyanok ami a másik nem számára egyértelmű kezdemnyezést jelent.
Gondoljuk csak el, hogy a srác tipródik, hogyan hivja randira a lányt. A lány alig várja, hogy randira hivják. Elkéri a háziját, (bármi más megoldás) aktivan lehetőséget teremt. A srác meg csak kinyögi, hogy igyanak egy kávét. Akkor most ki kezdeményezett? Mindkettő, csak más volt a módszer.
Az megint másik kérdés, hogy 10 srácból 9-nek le sem esik, hogy a lány is aktiv fél volt.
Szerintem sokkal egyszerűbb a magyarázat: azért, mert a tényleges helyzet az, hogy legtöbbször a férfi kezdeményez.
Ha egy nőnél többen is kezdeményeznek, akkor alapos okkal gondolhatja, hogy akik viszont nem teszik, azoknak nem is tetszik.
"Ők inkább csak szeretik megteremteni az ideális lehetőséget, hogy a nekik tetsző srác tudjon lépni.
pl: tőled kéri el a házit, téged kérdez meg ha valamit nem tud, mosolyog, jelzést ad más módon a maga női módján. "
Hát jah. Ez nem jelzés a kapcsolattevésre, hanem a másik kőkemény kihasználása. Addig frankó ember vagy, amíg kap valamit cserébe, de amint van nálad jobb, vagy aki jobban tetszik nekik nálad, a többség azonnal visszatáncol. Egy szebb világban itt ugye véget érne a dolog, de neeem, utána is hozzád fordulnak segítségért, ugyanúgy elkérik a házit, a jegyzeted, megcsináltatnak veled mindent, a lángot tovább éltetik benned. Meg jah a lényeget leírtad, sok nő eleve több vasat tart a tűzben, hogy legyen választék.
Nem gyűlölködni akarok, csak nagyon sok nő-férfi(magam esetében is) kapcsolatnál láttam ezt.
"Mindig is inkább úgy történt, hogy a nő kimutatta a férfi felé, hogy szabad a pálya, egyértelmű gesztusokkal, a férfi pedig kezdeményezett. Ma már néhány puhap.öcs erre nem képes és inkább a nőktől várják el, hogy átvegyék a szerepüket. Manapság eléggé elnőiesedtek a férfiak és elférfiasodtak a nők, tisztelet a kivételnek. Hogy ez jó-e, vagy rossz, idővel elválik."
"Mindig is inkább úgy történt, hogy a nő lusta volt kezdeményezni, vagy félt(férfiaknál is jelen van no), nehezen értelmezhető gesztusokkal próbált jelezni de semmi több, így a férfi ha kapcsolatott akart kénytelen volt kezdeményezni. Ma sok lust p.csa erre nem képes és inkább a férfitől várják el, hogy legyen valami. Manapság eléggé változatlanok a férfiak és lusták a nők(hiába 21. század meg minden), tisztelet a kivételnek. Hogy ez jó-e, vagy rossz, idővel elválik."
ma 12:13
Mert olyan hülyék ezek a csajok hogy még a házijukat is képtelenek megoldani..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!