Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Intelligens, stabil munkahelly...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Intelligens, stabil munkahellyel rendelkező, nem rosszul kinéző (de jóképű sem),27 körüli aszociális (egyetlen barátja sincs, csak ritkán jár el akárhová is, mert nem szereti az embereket annyira) férfinek lehet valaha párja?

Figyelt kérdés
2014. febr. 3. 17:27
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
De nem vagyok nagyon csúnya. Kell kép? Tessék! Soha nem kaptam még meg, hogy csúnya vagyok, bár van akinek nem jövök be, nem is kevésnek, de van akinek bejövök. A csúnya pasi az én szótáramban az deformitásokkal született, minden arcrésze aránytalan.
2014. febr. 3. 18:09
 12/19 Noydra ***** válasza:
Lányokra, nőkre értettem heló :D
2014. febr. 3. 18:13
 13/19 anonim ***** válasza:

Ha tesz érte, és nem a sült galambot várja akkor lesz párja.

Tehát aki azt mondja, hogy majd a sors összehozza a nagy ő-vel, és ezért nem próbálkozik akkor várhat ameddig akar, akkor se lesz senkije....

2014. febr. 3. 18:54
 14/19 anonim ***** válasza:

Nézd, az élet a kompenzálásról szól.

Aszociális vagy és nincsenek barátaid? Nem baj, attól még tündökölhetsz az élet más területein. És senki sem tökéletes, ezt vésd az eszedbe, te ettől nem érsz kevesebbet a másiknál. El lehet ám menni sportolni, gyúrni, hogy vonzóbb fizikumod legyen. Láttál te már egy olyan lányt is, akinek ne csorgott volna a nyála egy sportos, kidolgozott testű fiú után?

Aztán ott van a munkád, tudom, hogy nem ez a legszerencsésebb, de a pénz köztudottan a legnagyobb nőfogó. Munkahelyen próbálj feljebb kapaszkodni a ranglétrán, és próbáld burkoltan felhívi ismerkedés alkalmával a lány figyelmét arra, hogy neked stabil melód van. Hidd el, meg fogja jegyezni. Esetleg randizáshoz szerezz be pár márkásabb darabot, hogy ezzel is üzend, hogy nem vagy ágrólszakadt.

2014. febr. 3. 18:58
 15/19 A kérdező kommentje:
Én megmondom neked, azt látom, hogy csak akkor érdekli egy lányt a pasi alakja (persze most ne menjünk a 40 kilós meg a 140 kilós pasikhoz, csak átlagot vegyünk)ha az arcilag bejön. Egy vonzó arc náluk 80-20% arányban elnyomja a testet. Soha nem hallottam még ronda arcú (nekem átlagos) és sportos pasira azt mondani sok lányt, hogy hűde jó pasi, ellenben pár kiló plusszal bíró, szabályos arcú pasira annál inkább. Ezt tapasztalom. Nem a testére mondják, hogy hűde jóképű, de nagyon helyes. Vagy én élek egy másik bolygón.
2014. febr. 3. 19:06
 16/19 anonim ***** válasza:

Vannak ilyen lányok, igazad van, és sajnos ők fedik le a nagy átlagot, de ezen felül továbbra is akadnak olyan lányok, akik az ilyesminél nem ragadnak le, hanem ennél tovább látnak...

Hanem, azt mondd meg, hogy te eddig milyen lányoknál próbálkoztál? Külsőségekre értem. Nem lehet, hogy túl nagyok az álvárásaid?

Tudod, a fullos csajokért rengetegen versengenek, és ők megtehetik, hogy a minden szempontból tökéleteset választják.

2014. febr. 3. 19:27
 17/19 A kérdező kommentje:
Nagyon nem fullos lányoknál próbálkozom. Inkább társkeresőkön szoktam lenni és átlagos vagy picit molettebb, mosolygós, aranyos típusú lányoknál próbálkozom. De tény és való, hogy ezektől is kérdezgettem, hogy milyen esélyeim vannak náluk és vannak-e próbálkozók. Mind azt mondta, hogy 10 felett van a komoly próbálkozók száma. Tehát mindnél, van akinél 50 vagy még több pasi próbálkozik. Tehát mintha eszméletlenül több szingli pasi lenne, mint nő. Az biztos, hogy több van, de kizárt hogy 10 szer annyi legyen.
2014. febr. 3. 19:56
 18/19 A kérdező kommentje:
Manapság a legtöbb, nem túl szép nőnek sem kell semmit sem tennie, mert van rengetek próbálkozó pasi, így elég passzívnak lenniük.
2014. febr. 3. 19:57
 19/19 anonim ***** válasza:
A fenét! A ronda nőknek sincs könnyű dolguk...Én ismerek olyat aki nem túl szép és egyszerűen nem talál pasit magának. Pár nap után otthagyják...
2014. febr. 4. 00:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!