Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, ha közeledik hozzátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ha közeledik hozzátok egy fiú, aki nem a legkigyúrtabb, legjóképűbb valaki, hanem olyan átlagos, és láttok esélyt rá, hogy megtetsszen nektek, akkor az milyen érzéssel fog el titeket?

Figyelt kérdés
nyugodtan írjatok több jellemzőt is :)

2014. febr. 3. 16:18
 1/5 anonim ***** válasza:
Jáu, kellemetes
2014. febr. 3. 16:20
 2/5 anonim ***** válasza:
Vagy tetszik vagy nem! Vannak olyan lányok akiknek a kigyúrt pasik nem jönnek be, van akinek meg az átlagos. De az arcod sokat számít!
2014. febr. 3. 16:28
 3/5 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy a lehető legjobb érzéssel, ugyanis utálom, ha valaki kigyúrt.:D Amúgy aki másnak átlagos, nekem kifejezetten tetszik, más szépségideálja meg van, hogy egyenesen taszít. Én már csak ilyen különc vagyok. :) Ha amúgy ad magára, ki van békülve önmagával, jó társaságnak tűnik és nagyjából a saját "rétegemen" belül mozog, akkor minden rendben van.

Persze, az ember külsőre ítél, de volt már, aki mellett annyira jól éreztem magam, olyan kis külön "világot" varázsolt körém, hogy mégis lett belőle kapcsolat. Ez elég régen volt, de ő az élő példája annak, hogy ha valakivel lehet beszélgetni, felszabadultan szórakozni, van benne élet, tud bánni az emberekkel (vagy legalább úgy viselkedik, ahogy szeretné, hogy vele tegyék), akkor nagyon ritkán fordul csak elő, hogy ne végződjön jól a dolog, de ez csak az én véleményem. :)

17l

2014. febr. 3. 18:04
 4/5 anonim ***** válasza:
Ha tetszik az arca akkor tök mind1 hogy kockás hasa van vagy nem legalábbis nekem
2014. febr. 3. 18:45
 5/5 anonim válasza:
Őszintén szólva én nagyon hiszek az első látásra szerelemben... szóval lehet h megtetszene, nekem nem az a lényeg, hogy valaki kigyúrt, vagy sem, ha úgy igazán tetszik, ígyis-úgyis különlegesnek találnám, nem átlagosnak :)
2014. febr. 3. 20:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!